Leuke feestpakketten om ieder feest mee te vieren

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

De feestpakketten van e-carnavalskleding.nl maken jou feest compleet. We hebben verschillende soorten thema’s in onze feestpakketten en ook in verschillende soorten kleurstellingen. We zullen je in deze tekst even meenemen naar wat voor pakketten er zijn en wat u kunt verwachten qua inhoud met de feestpakketten. Ook voor andere feestversiering zit u goed bij ons. We hebben verschillende categorieën op de website waar u groot assortiment vindt in verschillende soorten artikelen om een te gek feestje te geven!

Een onvergetelijk feestje met deze feestpakketten

Iedereen die jarig is vindt het super leuk om zijn of haar verjaardag te vieren. Bij deze feestdag mag de versiering natuurlijk niet ontbreken. Daarbij horen natuurlijk ballonnen, vlaggenlijnen en nog vele andere attributen. Bij e-carnavalskleding heb je kant en klare pakketten waardoor u niet alles bij elkaar hoeft te zoeken. Als u het pakket heeft ontvangen kunt u direct aan de slag met het versieren. De meeste pakketten hebben we in drie verschillende groten en ook prijsklassen. De keuze die u hieruit kunt maken zijn meestal uit een Small, Medium of een Large feestpakket. Sommige pakketten zijn nog uitgebreider en heeft u zelfs de keuze om tot een XL feestpakket te gaan. U ziet bij elk pakket op de tweede afbeelding wat u precies in het pakket ontvangt. We zullen een Small pakket met u doornemen. Zo krijgt u als voorbeeld bij Small feestpakket de volgende artikelen: 2x maal de cijferballon (ligt eraan welke leeftijd u kiest), 8 swirls, een vlaggenlijn van 10 meter, een rol met dots waarmee u de ballonnen makkelijk kunt bevestigen en 18 ballonnen in totaal. Bij de grotere pakketten zult u ook meer artikelen ontvangen en andere artikelen. Wat u ziet op de afbeeldingen is ook wat u krijgt!

 

Welke pakketten zijn er bij ons te verkrijgen?

Door ons team is er ontzettend veel tijd ingestoken om zo mooi mogelijke pakketten samen te stellen voor onze klanten. We hebben tot nu toe drie verschillende kleuren in de leeftijdspakketten. Zo kunt u de keuze maken uit de goud, rosé goud of zilveren variant. We zijn druk bezig om ons assortiment uit te breiden met nog meer keuze voor onze klanten dus het kan zijn dat er naar verloop van tijd veel meer keuze is dan hierboven genoemd. Naast de leeftijden hebben we ook leuke andere thema’s waarmee u een feest ontzetten leuk kunt aankleden. Zo hebben we voor de volwassenen bijvoorbeeld Sarah en Abraham feestpakketten. Voor de kinderen hebben we bijvoorbeeld Nijntje en Voetbal feestpakketten. En wat dacht u van het Geslaagd feestpakket? Elk jaar slagen er op elk niveau ontzettend veel studenten voor hun diploma dan is het toch super leuk om het huis aan te kleden en dit te vieren met de hele familie en vrienden? Dit zijn natuurlijk slechts een klein deel van de thema’s die we verkopen op de website. Komt u er niet uit of ziet u uw eigen leeftijd of die van een vriend of vriendin er niet tussen staan laat het ons dan even weten dan gaan wij dit samen met u oplossen zodat u alsnog een te gek feestje kunt gaan vieren.

 

Boy or Girl

De laatste jaren zijn de babyshowers ontzettend populair geworden. Natuurlijk hebben wij ook in dit thema ontzettend leuke pakketten in ons assortiment staan. Ook hierin hebben we drie verschillende varianten qua grote. Vaak hebben we ook nog andere versiering van dit thema maar dit hebben we dan niet bij het pakket gedaan omdat we zo de keuze vrij laten aan onze klant. Denk dan bijvoorbeeld aan bordjes, bestek, tafelkleed etc. Voor vragen over de feestpakketten kunt u natuurlijk altijd onze klantenservice een belletje geven. Zo kunnen we u ook adviseren over hoe u nu het leukste pakket samen kunt stellen voor u zelf of misschien wel voor u beste vriend of vriendin.

 

Levertijden

Heeft u de bestelling voor 15.00 besteld op de website en staat er aangegeven dat deze op voorraad zijn dan kunt u de bestelling de dag erna thuis verwachten. Het gros van de pakketten zal als een brievenbuszending de deur uitgaan het voordeel hiervan is dat u niet thuis hoeft te blijven om het feestpakket te ontvangen. Het is natuurlijk wel slim om op tijd te bestellen zodat u het pakket ook tijdig in huis heeft. Mocht u vragen hebben over dan kunt u onze klantenservice op verschillende manieren bereiken. Zie het laatste kopje over hoe u met ons in contact kunt komen.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u een vraag over een feestpakket of een ander item dan staat ons team klaar om uw vraag te beantwoorden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. We zijn telefonische bereikbaar van 8.30 – 12.30 en 13.30 – 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 13.30 telefonische te bereiken. U kunt ons ook een whatsapp bericht sturen of een chat starten via onze website. Een mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden we zullen zo snel mogelijk antwoord geven. Voor een van onze feestpakketten zit u in ieder geval goed bij e-carnavalskleding.nl.