Stoere led ballonnen voor het belichten en versieren van feestlocaties

[]
Producten filteren
0 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Mooie led ballonnen kunnen het feest helemaal afmaken. Wil jij een mooi feest geven in de avond? Dan zijn deze led ballonnen erg leuk om op te hangen. Je hangt er namelijk een verlichtingspunt neer met indirect licht. Heel veel subtieler kun je bijna niet voor verdere feestversiering zorgen. Kijk maar eens goed naar de verschillende opties die wij je kunnen bieden.

Led ballonnen voor extra sfeer op je feestje

Iedere keer wordt er weer iets nieuws uitgevonden. De led ballonnen die je hier ziet zijn daar een voorbeeld van. Ballonnen mogen niet ontbreken op een feestje. Led ballonnen en slingers zijn van oudsher versierselen die gewoon thuis horen in de Nederlandse huiskamer als er iets te vieren valt. Maar het wordt met deze led ballonnen nog veel leuker. Want hoe donkerder het is, des te leuker wordt het versieren met deze fel oplichtende led ballonnen. Deze speciale luchtballonnen zijn er in heel veel soorten en kleuren. Het is dus heel goed mogelijk om de led ballon aan te passen aan de sfeer die je in huis wilt halen. Is er een jongetje geboren dan past daar net als blauwe muisje ook een blauwe led ballon bij. Is het een meisje dan kiezen mensen als snel voor de kleur roze.


Led ballonnen werken op een batterijtje

Onze led ballonnen werken op een klein batterijtje. Omdat het om een klein ledje gaat kun je er van op aan dat de batterij heel lang mee gaat. Het stroomgebruik is bijzonder laag. Daardoor is het mogelijk om de led ballonnen meermaals te gebruiken. Je moet er dan wel voor zorgen dat je op een voorzichtige manier de lucht eruit laat. Het leuke van deze bijzonder led ballonnen is, dat ze te krijgen zijn in allerlei kleuren. en of dat nog niet genoeg is, je kunt bij sommige typen led ballonnen ook nog spelen met de kleur van het ledlampje. De techniek staat voor niets zou je kunnen zeggen.


Een led ballon gevuld met helium

Wat natuurlijk ook nog kan, is dat je de led ballonnen vult met helium. De ballon stijgt dan op. Op die manier kun je nog wat extra spelen met de manier waarop je de feestruimte wil versieren. Veel restaurants gebruiken deze speciale ledballonnen om deze centraal boven de feesttafel te laten zweven. Voor mensen die een tuinfeest hebben is het leuk om de latex ballonnen op te laten stijgen met een wensbriefje. Je ballon met led lampje zal dan nog lang zichtbaar zijn voordat hij verdwijnt in de duisternis. Kortom de led ballonnen zijn veelzijdig inzetbaar voor iedereen.