Mooie geboorte ballonnen voor jongens en meisjes

Filters
69 ProductenPagina 1 van 3

Ben je op zoek naar een geboorte ballonnen voor jou pas geboren kleinkind? Of wil je als trotse papa en mama zelf een leuke geboorte ballon kopen voor jou kind? Dat is geen enkel probleem. We hebben een groot assortiment aan verschillende geboorte ballonnen waardoor jij zeker zult slagen. 

Blauw of roze?

Het ligt er natuurlijk aan of je een lief meisje krijgt of een lieve jongen. De kleuren hiervan zijn bij iedereen wel bekend. De meeste ballonnen die wij verkopen zijn in zowel in een blauwe of roze variant te verkrijgen. Zo hebben we leuke folie ballon met een teddybeer in de kleur roze of blauw. Deze ballon is 60 bij 60 centimeter. Het is een leuke ballon om op de kamer van jou pas geboren baby te hebben hangen. Maar we verkopen ook ballonnen in de vorm van een hart.  Of met een bedrukte tekst BIG sister of BIG brother. We hebben ook leuke anagram ballonnen hierbij zit al een hele tekst zoals; boy of girl. In de desbetreffende kleuren. 

Ballonnen die bij dit thema passen

We hebben zoals je ziet een groot assortiment aan geboorte ballonnen. Maar voordat de kleine er is zijn er natuurlijk wel nog andere leuke activiteiten waarbij je ook nog andere ballonnen kunt gebruiken. Zo heb je de babyshower van het kind. Hierbij worden meestal kamers van top tot teen ingericht met ballonnen en servetten en leuke bordjes. Ook hierin hebben wij genoeg keuze. Of wat dacht je van Gender reveal, dit steeds populairder wordende thema is in Nederland enorm in hype aan het toenemen. Zo hebben we een grote zwarte megaballon van 91,4 cm. Hierop staat de tekst brother or sister? Deze ballon kan gevuld worden met roze of blauwe confetti. Waardoor als deze wordt kapot geprikt de kleur van het geslacht te voorschijn komt. Ook hierin hebben we meerdere keuze. Dus voor geboorte ballonnen of andere leuke ballonnen hebben wij genoeg keuze!