Tule rokjes om te combineren met je feestkleding

Top categorieën Alles tonen
Filter
Lange witte hoepelrok
Sale

Lange witte hoepelrok

€21,75 €18,75
Tule rok zwart Gigi
Sale

Tule rok zwart Gigi

€24,20 €20,80
Regenboog rok volwassenen
Sale

Regenboog rok volwassenen

€29,05 €24,95
Feestkleding: Petticoats
Sale

Feestkleding: Petticoats

€21,80 €18,75
Tule rok fluor groen Gigi
Sale

Tule rok fluor groen Gigi

€24,20 €20,80
Tule rok fluor roze Gigi
Sale

Tule rok fluor roze Gigi

€24,20 €20,80

Tule rokjes, petticoats, piraten rokken en meer

Combineer hier je eigen feestoutfit bij elkaar. Hier zijn de losse rokjes voor elk feest. Een tule rok voor ballet en rieten Hawaii-rokjes liggen naast de Rock & Roll petticoats en piraten rokken. De tule rokjes voor een balletuitvoering vind je hier ook. En alsof dat nog niet genoeg is zijn hier ook de jaren 50 rokken met de bekende gekleurde stippen. Losse feest rokjes zijn handig om je eigen verkleedkleding samen te stellen. Je kunt vrij combineren met hoeden, sokken, panty's, feest shirts en noem maar op. Om het makkelijk te maken vind je hier allerlei soorten rokjes. Speciaal voor ballet en clowns zijn er bij voorbeeld tule rokje in fluoriscerende kleuren.

Ballet rokjes in tule of rieten rokjes uit Hawaii, zoek maar uit

Je staat er wellicht niet bij stil, maar er zijn onwaarschijnlijk veel verschillende typen rokken. Rokken uit Hawaii gemaakt van grasriet wijken totaal af van een Schotse kilt. Een Rock & Roll rok is totaal anders dan een snoezig tutu tule rokje voor ballet en dansfeestjes. Zo kun je nog wel even doorgaan want als te retro wilt gaan, kijk dan eens bij de klassieke jaren 50 rokjes met daarbij de legendarische witte Marylin Monroe rok. Je weet wel, die van de ventilatieroosters.

Tule rok voor ballet en voor shemales die een maf vrijgezellenfeestje willen

Een tule rok voor ballet vind je hier zondermeer, tule rokjes zijn er in allerlei pastel tinten en fluoriserende kleuren. Ook voor mannen zijn er tule rokjes. deze grote rokken worden vele gebruikt om de aanstaande bruidegom op zijn vrijgezellenparty als balletdanser op pad te sturen. Met andere woorden een leuke tule rok is functioneel maar vooral ook als grap heel bruikbaar.