Opblaasbare schoen

[]
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Wil jij een opblaasbare schoen kopen? Dan hebben wij een super leuke variant voor jou. Met deze opblaasbare schoen zal jij zeker de show stelen. 

 

Opbaasbare schoen voor carnavalspakken

Zoek je een echt maffe opblaasbare schoen voor carnaval of voor een feestje, kijk dan voral ook eens in deze collectie met opblaasbare schoenen. Geker moet het niet worden. Dit topblaasbare schoeisel kun je over je eigen schoenen aantrekken, opblazen en klaar is Kees. Je krijgt een paar prchtige stappers rond je eigen schoenen. Omdat het opblaas schoenen zijn kun je je wel voorstellen dat je extra grote en dikke voeten krijgt. Dat zorgt voor een best wel idiote look.

 

Opblaas sandalen uit Hawaii of clownsschoenen uit het cirkus

Speciaal voor Hawaii feesten hebben we hiet opblaasbare Hawaii sandalen. Deze sandalen zijn zo gemaakt dat je ook de opblaasbare voeten er doorheen ziet. Leuk voor een tuinfeestje in tropische sferen. Ga je liever voor een paar overmaat clownschoenen ook dan kun je kiezen voor opblaasbare clownsschonen. Deze zijn super groot en super vet. Opblazen en klaar ben je. Het kan ook zijn dat je liever op blote voeten gaat. Of beter gezegd op opblaasbare blote voeten die je over je eigen voeten trekt. Let niet op de vreselijk onsmakelijk teennagels aan de jubeltenen. Het ziet er niet uit maar lachtn wordt het heel zeker.

 

Grappig verkleden doe je dus zo

Grappig verkleden doe je zo, dat niemand verwacht dat je zo te voorschijn zult komen. eeen paar opblaasbare schoenen is wel het laatse waar je vrienden aan zullen denken. Alleen al daarom is het  leuk om er een paar te kopen bij je Hawaii outfit of clownspak. De opblaasbares schoenen zijn gemaakt van zacht pvc, ze kunnen tegen een stootje. Kijk maar eens rond in deze heel aparte schoenenwinkel boordevol met maffes schoenen waar tussen ook deze opblaasbare schoenen voor een grappig verkleed idee