Op zoek naar leuke glitter gel voor schminken?

[]
Producten filteren
44 ProductenPagina 1 van 2
Populair in deze categorie

De laatste jaren zie je steeds vaker glitter gel op de markt voor het schminken. Wat is dit voor een product? Hoe moet ik dit gebruiken en waar kan ik dit gebruiken? Dit zijn enkele vragen die wij geregeld op de klantenservice krijgen. Daarom zullen wij het je even uitleggen. Dan kun je goed overweg met een voor jou nieuw product. Dat is in onze ogen wel zo handig.


Wat is glitter gel? 

De eerste vraag die wij geregeld kregen is wat glitter gel nu eigenlijk is. Veel mensen denken in eerste instantie aan gel waarmee je de haren in model kunt brengen. Hier geeft het ook speciale gel voor maar dat is niet het product dat verkocht wordt voor bij schmink. Dit is een gel waarin glitters zitten die je op het gezicht of lichaam kunt doen. Het voelt net zo aan als normale gel maar dan met glitters erin. Als je wilt kun je het natuurlijk ook in de haren doen. Echt stylen moet je dan vooraf doen met je eigen gel.


Zelf glittergel maken DIY

Natuurlijk wil je soms een kleur of kleurencombinaties maken in glitter gel die niet te koop zijn. Hiervoor is een erg leuke oplossing. Wij verkopen namelijk een losse fixeergel. Dit is de basis van de glittergel alleen dan zonder de schmink glitters. Ook deze glitters verkopen wij los. Je kunt dan zelf de gel mengen met de glitters zodat er je eigen glitter gel door ontstaat. Maak hiermee je leukste combinaties en laat ons zien wat je ervan gemaakt hebt. Wij zijn namelijk altijd in om foto's te ontvangen met creaties waarop wij ons assortiment weer mee kunnen uitbereiden.


Verwijderen van de glitter gel

Als het feest voorbij is wil je graag dat alle glitter gel weer van je gezicht af gaat. In veel gevallen kun je dit gewoon afspoelen met water. Je zult zien dat meer dan 95% van je gezicht af is als het niet 100% is. Mochten er nog restjes blijven zitten dan kun je altijd een gezichtsreiniger gebruiken om de laatste restjes weg te halen. Binnen enkele minuten ben je weer helemaal terug op aarde. Let wel even op dat je na het reinigen het gezicht insmeert met een crème of lotion om de huid te voeden. Zo kan je huid alles goed verdragen en weet je zeker dat je geen irritatie krijgt bij een volgende keer dat je glitter gel wilt kopen of gebruiken.