Leuke kanten paraplu's voor diverse themafeesten

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

Ben jij op zoek naar een kanten paraplu voor de boerenbruiloft? We hebben er genoeg op voorraad en voldoende variatie in. Dus genoeg keuze! Zo hebben we bijvoorbeeld enkele paarse kanten paraplu. Deze zijn leuk voor tijdens een Charleston feestje of ander thema feest.

Mooie kanten paraplu

Natuurlijk zijn de kanten paraplu's het bekendste in de kleuren zwart en wit. Hierin hebben wij dan ook een iets grotere keuze dan de overige kleuren want dit zijn nu eenmaal de kleuren die het vaakste voorbij komen. Deze prachtige kanten paraplu's zijn met verschillende soorten bedrukkingen te verkrijgen. Het is puur een kwestie van smaak welke u het mooiste vindt. Heeft u er moeite mee om te kiezen en wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice wij zullen dan zo snel mogelijk met een passend antwoord op uw vraag. We hebben naast kanten paraplu ook mooie papieren paraplu, stoffen paraplu, bier paraplu's en chinese paraplu's deze zijn meestal van 'papier' en hebben een mooie bedrukking op de paraplu. Ook hieruit heeft u voldoende keuze uit kleur en bedrukkingen

Productinformatie kanten paraplu

Bent u van plan om een kanten paraplu te kopen? Maar twijfelt u, kijk dan goed bij de productinformatie van het product. Hier ziet u duidelijk de afmetingen staan en kunt u zelf bepalen of het de juiste maat is. Twijfelt u nog steeds? Bel even naar de klantenservice voor uw vraag.

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. We zijn op drie manieren te bereiken. We zijn via whatsapp te bereiken via de mail en doormiddel van een telefoontje. U kunt ons mailen naar [email protected]. Bellen kunt u op werkdagen vna 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30 naar +31(0) 77 8200 208. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 aanwezig. Dus voor vragen over kanten paraplu zijn wij er voor u.