Toffe bier paraplu met de opdruk van een pilsje

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

Deze mooie bier paraplu kan je voor meerdere feesten gebruiken. Heb jij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest en begint het spontaan te regenen? Dan wil je wel dat de toekomste man aan er leuk bij loopt. Deze paraplu is een leuk artikel om bij de hand te hebben. Of ga jij misschien naar de Oktoberfesten toe in Duitsland of heb je een thema feest? Dan is dit een leuk item om te hebben! 

Productinformatie 

De bier paraplu is zoal de naam al zegt bedrukt met een biertje. De boven kant van de parplu zie je de kraag zitten en de rest van het stof zie je een lekker biertje. De steel waarmee je hem vast houdt is van de kleur zwart. Voor de rest werkt de paraplu net zoals ieder andere. 

Meerdere paraplu's

We hebben in assortiment meerdere paraplu's zitten zo hebben we Chinese, kanten, papieren en stoffen paraplu's. Ze zijn in meerdere kleuren te verkrijgen Dus zoekt u nog andere items in de catergorie paraplu's dan hebben wij voldoende keuze voor u!

Vrijgezellenfeest voor hem en haar

Ben je op zoek naar andere bijpassende feestartikelen? Dan hebben we ook hierin voldoende keuze. Zoekt u bijvoorbeeld een pinata? De penis variant is een super populair artikel en wordt dan ook regelmatig verkocht bij ons. Vindt u dit misschien een beetje te ordinair? We hebben ook nog andere leuke varianten. Of zoekt u wellicht voor was versieringen of kettingen met een grappig tintje? We hebben leuke shotglaasjes met een leuke verassing erin! 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Mocht u met ons in contact willen komen omdat u wat vragen heeft over de artikelen? Geen enkel probleem wij staan voor u klaar. U kunt ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen tot 12.30. Het telefoonnummer is +31(0) 77 8200 208. Wij zijn ook via de mail en chat te bereiken. Dus zoekt u een leuke bier paraplu of andere feestartikelen kijk gerust rond.