Volwassenen, grote collectie maskers en oogmaskers

Filter
Wit Venetiaans masker
Sale

Wit Venetiaans masker

€2,24 €1,95

Maskers voor volwassenen die je onherkenbaar maken

Een grote collectie feest maskers voor volwasssen waaronder gezichts maskers voor mensen die even helemaal onherkenbaar willen zijn. Er zijn heel veel verschillende maskers. Er zijn enge maskers voor Halloween, Grappige maskers voor clowns, maskers die je heel oud doen lijken en oogmaskers voor het Venetiaanse carnaval. Kortom dit is een ongekend grote maskerade voor de echte vermomming.

Vermommen met maskers kwam al in de oudheid voor

De mensheid heeft vanaf het begin van haar bestaan behoefte gehad aan mystiek. Dat werd vaak tot uitdrukking gebracht in het aanbidden van allerlei goden en verschijnselen in de natuur. Om dat bidden kracht bij te zetten verkleden mensen zich in de vreemdste uitdossingen. Een gezichtsmasker was wel het eerste wat daarbij werd gebruikt. In deze collectie maskers voor volwassenen vind je heel veel maskers die je kunt gebruiken voor vreemde rituelen. Er zijn duivelsmaskers om angst aan te jagen. Deze duivels maskers komen voort uit de kerkelijke religie en staan voor al het slechte in de mens. In Afrika kennen we de bekende uit hout gesneden maskers voor volwassenen. Met deze maskers worden regendansen en andere rituele dansen uitgevoerd. Zo heeft iedere cultuur wel een eigen masker of gezichtsvermomming.

Maskers voor volwassenen voor een perfecte carnavals outfit

In deze online feestwinkel vind je ongelooflijk veel verschillende maskers voor volwassenen maar ook voor kindren. Zoek je een clownsmakser dan vind je dat hier. Maar er zijn ook veel maskers die op giezels lijken. Maskers van latex, die niet van een echt gezicht te onderscheiden zijn. Helemaal in is het witte anonymous masker bekend uit de hackers wereld. Kortom als je een puik masker zoekt dan zit je goed op deze site met meer dan 500 verschillende maskers voor volwassenen.