Phantom of the opera masker voor dames en heren

[]
Producten filteren
3 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ga jij naar een gemaskerd bal en wil je graag een Phantom of the opera masker? Wij hebben ze voor jou. We hebben enkele verschillende masker die ook in prijs verschillen. U zult wel denken het zijn toch gewoon dezelfde? Er zit echter wel degelijk verschil tussen. De dikte van het masker daar zit het verschil in. Hoe duurder het masker hoe steviger, het ligt er dus maar net aan of jij het masker vaker wilt gebruiken. Natuurlijk kun je de goedkoopste variant ook vaker gebruiken het ligt er maar net aan hoe je ermee omgaat. 

 

Gemaskerd bal

Ga jij naar een leuk feestje toe en heb je een Phantom of the opera masker nodig dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben naast de Phantom of the opera masker ook nog leuke andere oogmaskers voor verschillende feesten. Zo hebben we leuke kleurige maskers waarbij ook bij sommige veren vast zitten aan de uiteindes. Deze maskers zijn voor zowel de mannen als de vrouwen geschikt. Zoekt u een masker op een stokje wellicht? Dan kunnen wij u bij dit item ook zeker helpen. U vindt onder de categorie maskers een hele rits aan verschillende soorten. Hier staan ook de Phantom of the opera masker en vele andere. Heeft u vragen over de Phantom of the opera masker of andere items neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u graag met ons in contact komen omdat u een vraag heeft over een product? U kunt ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen zijn wij telefonische tot 12.30 bereikbaar. U kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen naar [email protected]. U kunt ons ook een whatsapp bericht sturen, dus zit u lekker op de bank en bent u opzoek naar een Phantom of the opera masker stuur even berichtje!