Grappige nep sixpack's voor alle niet sporters

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren4 ProductenPagina 1 van 1

Een nep sixpack voor een feestje is altijd erg leuk. Wij hebben verschillende soorten in de collectie zitten waarmee jij de blits kunt maken. Wil jij ook wel eens net zo gespierd zijn als een sportschooltype maar heb je niet de tijd om hiervoor te trainen, dan is een nep sixpack echt iets voor jou. Als je het nu bestelt heb je het morgen al in huis. Zo snel lukt het in de sportschool niet om er gespierd uit te zien.

Wat is een nep sixpack?

Tussen de verschillende soorten grappige artikelen die wij verkopen zitten ook de nep sixpacks. Deze zijn erg leuk voor een grapje of een surprise. Rond de tijd van de surprises worden ze ook vaak verkocht. Je kunt de nep sixpack in verschillende soorten kopen. Zo heb je een sixpack in shirt vorm. Je trekt het t-shirt aan en je kunt beginnen met het tellen van de blokjes. De andere soorten zijn gemaakt van foam en deze kun je dragen over je shirt of eronder natuurlijk. Deze keuze is even aan jezelf. Buiten de verschillende soorten nep sixpacks hebben wij ook nog leuke andere nep items. Hierover vertellen wij je graag meer. Deze kun je namelijk erg leuk combineren met elkaar.


Andere items voor bij het nep sixpack

Er zijn buiten de verschillende soorten sixpacks ook andere leuke items van foam te koop. Heb je bijvoorbeeld al de nep borsten gezien die je over je gespierde buik kunt dragen. Ook voor een nep buik die je bijvoorbeeld op kunt blazen kun je bij ons slagen. Zo kun je de sixpack direct weer ongedaan maken. Als je dan toch bezig bent met je gek te verkleden dan heb je tussen de neppe lichaamsdelen ook een setje met nep billen van foam kopen. Zo kun je er naakt bij lopen zonder dat ze iets bij je weg kijken. Combineer er lekker op los en besluit welke nep sixpack je wilt kopen.