Kleurlenzen voor ieder feestje

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter

Gekleurde contactlenzen voor een wel heel bijzondere look

Er zijn een paar dingen die heel veel verschil maken met verkleden en kleurlenzen zijn daar één van. Onze assortiment kleurlenzen is heel uitgebreid waardoor ze te koop zijn in allerlei kleuren. Met dit bijzondere accessoire verandert uw look meteen. Doorslaggevende feestartikelen voor je outfit dus. De verschillende kleurlenzen zorgen voor diverse effecten. Onze speciale kleuren lenzen of lenzen met een printje hebben geen sterkte. De lenzen zijn te gebruiken over uw bestaande contactlenzen, mits u ze niet langer dan aangegeven draagt. Met deze lenzen heeft u geen masker meer nodig om compleet van uiterlijk te veranderen.

Contactlenzen voor Halloween en andere feesten

Sommige kleurlenzen zorgen voor een subtiele kleurverandering van uw ogen. Maar bij e-Carnavalskleding hebben we ook hele dramatische gekleurde lenzen waardoor uw look in één klap drastisch verandert. Kies voor hele lichte ogen of misschien zelfs demon white lenzen om een echte zombie look te creëren. Daarnaast verkopen we natuurlijk ook zwarte lenzen, blauwe lenzen en allemaal leuke prints van hoge kwaliteit.

Voor carnaval of een themafeest is het dé look om naast een kostuum net dat stapje meer te zetten. U wilt ook nog iets doen met uw ogen? De ogen zijn immers de toegang tot de ziel. U kunt kiezen tussen de feestbrillen voor een speciale look. Nog opvallender is het echter om contactlenzen in te doen die de kleur van uw ogen in iets heel speciaals veranderen. Met lenzen maakt u een outfit helemaal af. Mensen weten niet wat ze zien als u ineens kattenogen heeft omdat u kattenogen contactlenzen in hebt gedaan. Speciaal voor mensen die hun ogen een bijzondere look willen geven zijn hier dus de feest contactlenzen met een kleurtje of een motiefje. U  vindt hier de gekste contactlenzen. Laten we beginnen met de kleuren contactlens. Er zijn rode glow in the dark contactlenzen, groene contactlenzen, blauwe contactlenzen en ja, roze contactlenzen voor de Gaypride. Glow in the dark contactlenzen geven licht in het donker. Daarnaast zijn er er nog veel andere gekleurde contactlenzen speciaal voor leuke themaparty's.

Rode contactlenzen en spinnenweb contactlenzen

Maar dat is nog lang niet alles. Er zijn ook speciale Halloween contactlenzen. Dé lens voor Halloween heeft een motief dat bij Halloween past. Kijk maar eens bij de heksen contactlenzen. Dit zijn contactlenzen met een spinnenweb, contactlenzen met een spin en bloeddoorlopen contactlenzen waardoor het lijkt of uw oog ernstig ontstoken is. Voor Zombies zijn er Zombie contactlenzen. Er is een contactlens met een schedeltje op het hoornvlies. Voor vampieren zijn er de vampieren contactlenzen. Die vampier contactlens met vleermuis is echt super eng. Zo kunt u nog wel even doorgaan. De contactlens met een spiraal is ook vet. Het lijkt alsof uw ogen voortdurend een rondje draaien. Om gek van te worden voor degene die u aankijkt, maar zelf heeft u hier natuurlijk geen last van. De zwart gele contactlens met het atoomgevaar teken mag er ook zijn. Verder raden we u aan te kijken bij de dieren contactlenzen. Er zijn contactlenzen met kattenogen, tijger contactlenzen en zebra contactlenzen. Super eng zijn ook de blauwe slangenoog contactlenzen. Al met al hebben we voor iedereen dus wel een geschikt setje lenzen.

Contactlenzen voor carnaval en party's

De party contactlenzen in deze speciale contactlenzen winkel zijn veilig te gebruiken. Het zijn zachte lenzen die per 2 stuks verpakt zitten en die u makkelijk net als gewone lenzen in kunt brengen en uiteraard meermaals kunt gebruiken. Natuurlijk moet u de lenzen dan wel goed schoonmaken.

Het handige is dat u deze party lenzen ook over uw eigen contactlenzen heen kunt dragen. U ziet dan gewoon scherp, dat is wel zo fijn. Deze feest contactlenzen kunt u net als uw gewone lenzen behandelen en 's nachts opbergen in lenzenvloeistof. Veel plezier met de bijzonder mooie of super enge ogen die u voor een feestje of voor carnaval gemakkelijk online kunt bestellen bij e-Carnavalskleding om uw carnavalsoutfit helemaal af te maken.