Op zoek naar grijze haarspray?

[]
Producten filteren
1 ProductenPagina 1 van 1
Grijze haarspray
Grijze haarspray
Niet op voorraad
€2,90
Populair in deze categorie

Tussen de kleuren hebben wij natuurlijk ook de grijze haarspray zitten. De grijze kleur is lang niet iedereen z'n favoriete kleur. Iedereen die grijs wordt vindt het verschrikkelijk om grijze haren te hebben. Bij ons kun je grijs voor een dag zijn als je een mooie grijze haarspray koopt. Zo kun je even oefenen voor hoe het er later uit zal gaan zien.


Waar wordt grijze haarspray voor gebruikt?

Er zijn veel manieren waarbij jij haarspray kunt gebruiken. De grijze haarspray is een ven de meest verkochte kleuren die wij in het assortiment hebben. Hoe dit komt zul je zo meteen te weten komen. Veel kleuren worden alleen gebruikt tijdens carnaval. Dan is de grijze haarspray ook niet zo in trek. De meeste momenten dat de grijze haarspray wordt gebruikt is bij musicals voor kinderen. Vaak moet iemand dan een opa pruik of een oma pruik hebben. Je kunt er dan voor kiezen om deze te kopen, maar je kunt ook met de bestaande haren werken. Als je dan de haren grijs spuit met de grijze haarspray hoef je ze alleen nog maar te vooerzien van een model en bij oma met wat krulspelden.


Hoe verwijder ik dit?

Als je al vaker gewerkt hebt met grijze haarspray dan weet je hoe je alles moet aanpakken. Voor de mensen waarvoor dit item nieuw in gebruik is is het handig om te weten hoe je alles weer in de oude staat krijgt. Je kunt de grijze haarspray gewoon uitwassen onder de douche. Zodra er water op komt zal deze loslaten van de haren. Zo kun je met een beetje water en indien gewenst wat shampoo de haren weer terug brengen zoals ze waren. Dan hoef je niet langer meer rond te lopen met de grijze haarspray in de haren.