Duivelshoorntjes en drietanden voor carnaval

Top categorieën Alles tonen
Filter

Duivelshoorntjes voor de echte duivel

Heel veel verschillende duivelshoorntjes voor bij onze duivelspakken en Halloweenkostuums. Naast deze duivelshoorntjes zijn er ook nog de bekende duivelse drietanden. Geen duivel de hel uit zonder deze enge duivelshorens op zijn duivelskop.

Duivelshoorntje voor de ware duivel en duivelin

Duivels en duivelinnen zijn goed herkenbaar aan hun enge duivelshoorntjes. Deze duivelshorens zitten voor op hun duivelskoppen en komen vaak door de duivelse pruik met rood haar heen. Duivelinnen hoorntjes zijn vaak rode duivelshoorntjes. Veel luxe duivelinnenn dragen duivelinnen hoorntjes met mareboe. Door het zachte mareboe ringetje zien ze er wat liever uit. Duivelinnen die het nog luxer willen kunnen ook nog gouden duivelinnen hoorntjes kiezen. Duivelinnen die gaan trouwen kiezen voor de duivelinnen hoorntjes met bruidssluier. Voor de duivels zijn er rode duivelshoorntjes. Die rode duivelshorens zijn vaak wat groter en venijniger. Er zijn zelf heel grote opblaasbare duivelshoorns. Voor de echte Satans zijn er Satanshoorntjes dit zijn de zwarte demonen hoorntjes die er echt dreigend uitzien.

Enge spiesvorken en drietand vorken voor duivels

De echte duivel of duivelin is altijd op zoek naar prooi. Ze zoeken mensen die ze naar de hel kunnen halen om te grillen. De duiveltjes en Satans gaan niet zachtzinnig te werk. Om prooi te vangen hebben Duivels vaak lange duivelsvorken bij zich. Die duivelse vorken hebben drie tanden daarom heten ze ook wel duivelse drietanden. De drietand vorken voor duivels hebben vaak weerhaken zodat de prooi geen kans heeft om te ontsnappen. Dus wees op je hoede als een verleidelijke duivelin met je aan wil pappen. Voordat je het weet lig je op een helse BBQ.

Duivelse vorken en enge bokkenhoorntjes voor duivels

De combinatie van rode duivelshoorntjes en rode duivelsvorken is echt dodelijk. Maar goed dat deze duivelse accessoires niet echt zijn en alleen met carnaval en Halloween uit de duivelse kast komen. Deze drietandvorken zijn wel heel leuk om eerbij te hebben. Als je ze te lang vind om te vervoeren dan zijn er ook nog de demontabele duivelsvorken die je in drie delen uit elkaar kunt halen. De duivelshoorntjes zijn er in de vorm van een duivels diadeem of als losse hoorntjes die je op je voorhoofd kunt plakken met speciale huidlijm.