Setjes voor dokters en verplegers

Top categorieën Bekijk meer themas

Grappige toebehoren voor dokters en verpleegsters

Stethoscopen, spuiten, spiegels, bloeddrukmeters en meer als accessoires voor uw doktersjas en chirurgenkostuum. Neem je eigen ziekenhuis mee naar het feest. zeker weten dat er iemand is die best even onderzocht wil worden. Oké vergeet je lieftallige assistente in haar sexy verpleegsterjurkje niet.

Nep injectiespuiten met bloed voor carnaval

Met carnaval zie je veel nep dokters met bebloede dokterjassen en nep chirurgen in groene chirurgenpakken. Die kwakzalvers bieden altijd royaal aan om jou even te onderzoeken.Ik zou er niet op ingaan als ik jou was. Deze carnavals dokters zijn namelijk bloedlink. Ze werken vaak met nep dokters intrumenten die net echt lijken maar het helemaal niet doen. Pak de stethoscoop om naar de longen en hart te luisteren. Deze nep stethoscoop voor carnaval doet namelijk helemaal niets. Stel je voor dat de nep dokter je zo een diagnose geeft. Erger nog, de chirurg in zijn carnavals chirurgenpak besluit om jou een spuitje te geven. Hij tovert daarvoor een mega grote injectiespuit te voorschijn. Dat wordt schrikken vrezen wij, zeker als die nep injectie naald ook nog eens vol met namaak bloed blijkt te zitten. Walgelijk dus.

Zeg eens Aaa is echt bloedlink bij deze carnavals dokter

De nep dokter laat zich graag assisteren door een nep verpleegster. Die nep verpleegsters zijn meteen te onderscheiden van echte zusters door hun opzichtige verpleegstersjurkjes. Veel van die verpleegstersjurkjes zijn sexy en voorzien van een rood kruis. Verpleegsters dragen ook vaak het bekende verpleegsterskapje met een rood kruis. Super sexy verpleegsterspakjes zijn er ook. Veel patiënten blijven graag een beetje langer ziek met deze leuke verpleegstertjes aan hun carnavals bed. De ziekenzusters in hun kekke zusterjurkjes helpen de nep dokter met het aanreiken van de injectiespuiten voor carnaval. Ook maken ze de chirurgen spiegeltjes schoon alvorens er wordt gesneden met de slagersmessen vol met bloed. Nog even luisteren met de stehoscoop en je voelt je meteen een stuk beter.

Dokters attributen voor carnaval en party's

Dus is het nodig dat de verpleegster een prikje zet met de injectie spuit, schreeuw dan niet want de nep chirurg is meedogenloos en zal je zonder verdoving opereren. Het kunstbloed spuit vrolijk in het rond waardoor het een echte Halloween horror operatie dreigt te worden. De chirurg ziet niets meer door zijn met bloed besmeurde bril. Kortom alles is hier aanwezig voor een echt carnavals ziekehuis. Een geruststellende gedachte voor mensen die een kater vrezen.