Borststukken voor kinderen met carnaval

[]
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Populair in deze categorie

Ruige jongens hebben een ridder harnas voor kinderen nodig om zich helemaal te kunnen verkleden als stoere man. Daarom hebben wij verschillende soorten in de collectie zitten waarmee jouw kind als echte strijder de strijd aan kan gaan. Dat bedoelen wij natuurlijk wel figuurlijk. Let bij het gebruik van deze ridder harnas voor kinderen wel altijd op je kind want anders kan het zo uit de hand gaan lopen.

Borstbescherming voor kinderen. Schilden en harnas voor ridders.

Borststukken voor kinderen. Stoere spierpakken maar ook ridderschilden en onderdelen voor harnassen. Prima geschikt als accessoire bij carnavals kinderkleding. Bij een ridder harnas voor kinderen zitten meerdere onderdelen. Welke dit zijn zullen wij je in het kort even uitleggen. Bij het product staat altijd welke onderdelen erbij zitten. Daarom kun je niet 100% hiervan uitgaan. Bij een ridder harnas voor kinderen zit altijd een borstbeschermer, een helm, beenbeschermers en vaak een zwaard. Als je al deze items aan hebt gedaan zie je er echt gevaarlijk uit. Mocht het nu zijn dat er iets niet bij zit zoals een ridder zwaard, dan kun je deze er altijd los bij bestellen. Het voordeel is dan wel dat je er een kunt kiezen die jij mooi vindt. Ook voor een losse ridder helm kun je hier slagen.


Je verkleedkist aanvullen met leuke items

Het is erg leuk om een mooie verkleedkist thuis te hebben liggen met allemaal mooie artikelen. Daarom zijn snelle verkleedsetjes zoals deze ridder harnas voor kinderen erg geschikt om erin te doen. Het voordeel is namelijk dat je het zo over je eigen kleding heen kan dragen. Dit is vooral voor kinderen handig of als je met kinderen moet werken. Je kunt het zo weer uit doen als er een bijvoorbeeld naar het toilet moet. Kijk daarom maar eens rustig tussen de verschillende ridder harnas voor kinderen die je kunt kopen.