Ballonnenpomp voor het opblazen van ballonnen

Top categorieën Bekijk meer themas
Filter
Ballonnenpomp elektrisch
Sale

Ballonnenpomp elektrisch

€73,54 €63,95
Luxe ballonpomp
Sale

Luxe ballonpomp

€2,82 €2,45

Ballonnenpompen voor leuke prijzen

Zoekt u een ballonnenpomp voor het opblazen van uw ballonnen thuis? Dan hebben wij verschillende opties. U kunt kiezen voor een ballonnenpomp voor het handmatig opblazen van uw ballonnen. Wij hebben ook elektrische ballonnenpompen. Met deze elektrische ballonnenpopmen kunt u zelf met 2 tegelijk opblazen zonder dat het uw moeite kost. Ook voor een fles helium bent u bij ons aan het goede adres. Kijk snel tussen onze collectie ballonnen. U vindt er alles om het feest mooi te decoreren.

Voor ieder feest wat wils

Voor ieder budget is er wel een ballonnenpomp te verkrijgen. Mocht je voor een verjaardagsfeestje ongeveer 20 ballonnen op moeten blazen dan kan dat met de mond. Echter is een handmatig ballonnenpompje wellicht een stuk handiger en sneller. Daarbij komt dat een pompje nooit weggegooid is. Voor de verjaardag een jaar later kunt u hem gewoon weer gebruiken. Mocht u ballonnen in zeer grote getallen op moeten blazen. Dan is het wellicht handig om een elektrische ballonnenpomp te kopen. Met deze pompen heb je in een mum van tijd een ruimte gevuld met ballonnen. Een simpele druk op de elektrische ballonnenpomp en de ballon is gevuld. Met een professionele ballonnenpomp kunt u zelf beginnen met het maken van de mooiste ballon decoraties. Denk daarbij aan ballonbogen of andere ballon creaties. Laat je fantasie de vrije loop. Met ballonnen kunt u de leukste figuren maken.

Goedkope ballonpomp al vanaf €1,95

Tussen de pompen zijn verschillende soorten pompjes te vinden. Voor echt iedere portomenee zijn wel geschikte goedkope ballonpompen te krijgen. De geodkoopste ballonpomp kost bij ons slecht €1,95. Met deze pomp kun je oneindig veel ballonnen opblazen. De duurdere versies zijn professionele kwaliteit ballonnenpompen.