Drink tijdens griezelfeesten uit een pompoen glas

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren2 ProductenPagina 1 van 1
Pompoen wijnglas oranje
Pompoen wijnglas oranje
Op voorraad
€5,15

Zoek jij naar leuke Halloween decoraties en wil je graag leuke pompoen glas? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Zo hebben we verschillende soorten pompoen glas die we in het volgende kopje even zullen uitlichten.

 

Meerdere soorten pompoen glas

We zullen hier de verschillende soorten pompoen glas uitleggen. Zo hebben we een super leuke drink beker in een pompoen vorm. Deze beker is voorzien van een rietje en heeft een deksel aan de bovenkant. Gaat jou kind langs de deuren en heeft hij of zij altijd dorst? Dan is deze beker ideaal om mee te nemen. Op het pompoen glas staat een vrolijk lachende gezicht wat 'uitgesneden' is. Naast dit toffe pompoen glas hebben we nog twee andere varianten. Dit zijn meer glazen voor bij een feestje of voor decoratie natuurlijk. De eerste is een zwart pompoen glas met oranje details. Zo zit er een bedrukking op van een eng lachend 'uitgesneden' pompoen gezicht. Natuurlijk zijn dit bedrukking, want als het een echt uitgesneden glas was dan kun je deze niet gebruiken als glas. Ook in de hals van het glas zitten oranje strepen verwerkt. Het andere pompoen glas is oranje, ook hierop staat een bedrukking van een gezicht. Voor de lengtes van de bekers moet u even goed kijken bij de productinformatie bij het desbetreffende pompoen glas. Staat dit er niet bij neem dan even contact op met onze klantenservice.

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over een product zoals het pompoen glas? Neem dan even contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. U kunt ons mailen naar [email protected] Of een whatsapp bericht sturen als u lekker op uw mobiel aan het zoeken bent bij ons op de site. Natuurlijk kunt u ons ook telefonische bereiken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 telefonische te bereiken. U kunt ons op +31(0) 77 8200 208 bereiken. Dus heeft u vragen over ene pompoen glas of andere items, wij helpen u graag.