Perenpakken voor jong en oud

[]
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Disco jumpsuit pak  Katinka jaren-70
-18%
Disco jumpsuit pak Katinka jaren-70
Op voorraad
€38,70€31,85
Populair in deze categorie

Op zoek naar een grappig perenpak omdat jij zoveel van fruit houdt? Wij hebben een leuk pak in deze categorie die jij zeker te gek gaat vinden!

 

Perenpak een aardbei kostuums

In de categorie met fruit kostuums zitten ook leuke perenpakken voor jong en oud. Heb jij de perenpakken al bekeken. Iedereen wordt snel enthousiast van deze fruitige pakjes. Vooral dames en meisjes kiezen vaak om verkleed te gaan in perenpak of een aardbeien kostuum. Was jij vroeger ook gek op die perenijsjes? Ga dit jaar dan verkleed in een perenpak en wordt zelf een perenijsje. Iedereen in de kroeg zal dol op je zijn. Dit ijsje is namelijk voor iedereen echt jeugdsentiment. Pas je wel op dat je niet teveel aandacht gaat krijgen in je perenpak. De bar staat namelijk zo vol met mensen die met jou wel een ijsje willen eten of een drankje met jou willen drinken. Wees dus selectief en ga niet met de eerste de beste ijsliefhebber aan de bar staan.

 

De Smootie optocht

Als jullie als carnavalsgroep hebben besloten om dit jaar verkleed te gaan als fruit of groentes. Dan kunnen personen in een perenpak niet ontbreken. Het is namelijk als groep leuk om verkleed te gaan in verschillende groente- en fruit kostuums. Zo kunnen jullie de optocht lopen als levensechte smootie. Nog niet veel groepen zijn verkleed gegaan als echte smootie. Weet jij al als welk soort fruit of groente jij dan in de optocht gaat lopen? In een smootie kunnen echt alle soorten aan groentes en fruit. Je kunt je fantasie dus lekker z'n gang laten gaan. Denk je er wel aan dat de meest gewilde pakken voor een smootie optocht snel zijn uitverkocht. Denk daarbij aan een aardbeienpak, bananenpak en een perenpak. Vooral het verkleedpak toffe peer is erg in trek. Kijk maar eens lekker rond tussen de mooie fruit en groente kostuums en bestel hier dan snel je perenpak.