Op zoek naar een opblaasbare drankkoeler?

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Verschillende soorten opblaasbare drankkoeler koop je hier. Wij hebben een mooi assortiment samengesteld waarmee jij de drank goed koud kunt houden. Wel zo handig tijdens de dagen dat het erg warm kan zijn of op vakantie. Voor meer informatie over de verschillende opblaasbare drankkoelers kunt u hieronder meer lezen. Zo kunt u kennis op doen om de juiste opblaasbare drankkoeler te kopen.


Wat is een opblaasbare drankkoeler?

De naam van het product doet al vermoeden wat het is. Je kunt met deze opblaasbare drankkoeler je drankjes koelen. Hoe dat in z'n werk gaat zullen wij je hier uitleggen. Alle drankkoelers in deze categorie moet je opblazen. Daarna vul je ze met koud water en ijsblokken of alleen ijsblokken. Daarna leg je de drankjes er tussen en binnen 20 minuten kun je genieten van een heerlijk fris drankje. 


Verschillende soorten

Wij hebben verschillende soorten opblaasbare drankkoelers die je kunt kopen. Veel van deze opblaasbare drankkoelers hebben ook iets tropisch. Je kunt ze namelijk vinden tussen de hawaii decoratie. Wij hebben varianten van een opblaasbare palmboom tot een ananas. Met al deze verschillende soorten kun jij voor een mooi decor zorgen en de biertjes of de frisdrank worden er ook nog eens mee gekoeld. Vooral tijdens zomerfeesten is het erg leuk om dan zo'n item buiten te zetten. Het ziet er dan al direct zomers en vrolijk uit. Dan weet je al een ding zeker, een mooi feest zal het gaan worden.


Klantenservice op maat

Wil jij een opblaasbare drankkoeler kopen, dan is een goede service ook belangrijk. Wij zijn er ieder moment voor jou. Wij willen namelijk alle klanten goed helpen en ervoor zorgen dat iedereen een goede service heeft. Daarom zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar, via de chat en whatsapp. Zo heb je verschillende kanalen om met ons in contact te komen. Wil je een vraag stellen buiten onze openingstijden dan is dat ook geen probleem. Stuur dan even een mail met je vraag over de producten en je krijgt de dag erna in de ochtend al je antwoord. Zo kun je snel en gemakkelijk een opblaasbare drankkoeler kopen.