Jaren 60 kleding voor carnaval

Top categorieën Alles tonen
Filter
Retro Go Go jurkje Marije
Sale

Retro Go Go jurkje Marije

€23,93 €21,75
Peace Hippie pakje
Sale

Peace Hippie pakje

€36,47 €33,15
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Vlot Hippie jurkje Hannah
Sale

Vlot Hippie jurkje Hannah

€27,50 €22,90
Blauwe disco heren blouse
Sale

Blauwe disco heren blouse

€15,00 €12,50
Hippie jurk Psychodelic
Sale

Hippie jurk Psychodelic

€36,30 €31,20
Feestkleding: Petticoats
Sale

Feestkleding: Petticoats

€21,80 €18,75
Hippie kostuum Hawaii
Sale

Hippie kostuum Hawaii

€62,95 €52,05

Jaren 60 kleding voor een flash back in de tijd van Flowerpower

Jaren 60 kleding en andere prachtige hippie carnavalskleding uit de tijd van de Flowerpower en de Beattles koop je hier met gemak online. De tijd waarin fleurige rokken en bont geverfde blouses hoogtij vierden. Natuurlijk hoort daar ook het bekende lange haar bij. Kijk voor een complete outfit ook eens naar onze jaren 60 feestpruiken. De jaren 60 waren de jaren waarin Provo en hippies streden voor meer vrijheid. Jongeren wilden af van het juk van de kerk en van hun ouders en vluchten massaal in de subcultuur van de hippies. Bij die tijd hoorde de typische jaren 60 kleding voor hippies en provo's. Lange kleurrijke rokken en bonte blousen uiteraard aangevuld met peaceteken halskettingen en lange haren hoorden daar onlosmakelijk bij.

Ouders wisten zich nauwelijks raad met de losgeslagen jaren 60 jeugd

Nooit in de geschiedenis was de generatiekloof zo duidelijk zichtbaar als in de jaren 60. Jongeren maakten zich massaal los van hun conservatieve ouders, die volgens hun kinderen, nauwelijks bekomen van de oorlog nog in het verleden leefden. Die in de ogen van hun ouders losgeslagen jeugdcultuur vertaalde zich in uitvoerig drugsgebruik, de opkomst van popmuziek en de typische jaren 60 kleding voor hippies en Beatles. De jongeren uit de jaren 60 zijn nu bijna 60 jaar oud. Het is geen toeval dat die nostalgische senioren met weemoed terug kijken naaar de roerige jaren 60. Dat komt tot uiting in jaren 60 hippie feestjes

Menig feestje voor 60 jarigen staat in het teken van de jaren 60

Super leuk dus om je 60e verjaardag te vieren in het teken van de hippietijd. Op deze site kun kiezen uit een heel grote collectie jaren 60 kleding voor dat nostalgische hippyfeest. Dus voor jaren 60 kleding online zit je helemaal goed op deze feestkleding site voor jong en oud. Wat let je om nu jouw slag te slaan back tot the 60 met supervette jaren 60 kleding.