Seventies kleding voor discofeesten

Top categorieën Alles tonen
Filter
Retro Go Go jurkje Marije
Sale

Retro Go Go jurkje Marije

€23,93 €21,75
Peace Hippie pakje
Sale

Peace Hippie pakje

€36,47 €33,15
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Vlot Hippie jurkje Hannah
Sale

Vlot Hippie jurkje Hannah

€27,50 €22,90
Hippie jurk Psychodelic
Sale

Hippie jurk Psychodelic

€36,30 €31,20
Hippie kostuum Hawaii
Sale

Hippie kostuum Hawaii

€62,95 €52,05

Jaren 70 kleding voor een spetterende disco avond

Jaren 70 kleding en andere prachtige disco carnavalskleding uit de tijd van de disco en Toppop koop je hier met gemak online. De tijd waarin fleurige rokken en bonte foute blouses hoogtij vierden. Natuurlijk hoort daar ook het bekende lange haar bij. Kijk voor een complete outfit ook eens naar onze jaren 70 discopruiken. De jaren 70 waren de jaren waarin Toppop en Bonny M de radio vulden. Jongeren leken alleen nog maar oor te hebben voor discomuziek en dancefeesten. Bij die tijd hoorde de typische jaren 70 leding voor discogangers. Lange kleurrijke rokken en bonte bloewsjes Rock and Roll rokjes, uiteraard aangevuld met kleurige halskettingen en lange haren met bloemen maakten de outfit compleet.

In je jaren 70 kleding naar de disco en 's morgens naar school

Jer weet het vast nog wel, de lange nachten in de disco, het hele wekeend lang. en dan weer die vreselijke maandag. Menige jongeren zat op maandagochtend nog verdwaasd in zijn glitterpak in de schoolbanken. Geen tijd gehad om zich te verkleden na een nachtje roes uitslapen in het park. Een schitternde tijd was het die onbeorgde jaren 70. De jaren 70 kleding kan iederen uit die generatie zich zo nog voor ogen haen. Om je herinneringen nog een beetje op te halen vind je in deze online winkel een geweldig grote collectie jaren 70 kleding voor disco en poppodium.

Menig discofeestje voor 50 jarigen staat in het teken van de jaren 70

Super leuk dus om je 50e verjaardag te vieren in het teken van de discotijd uit je jeugd. Op deze site kun kiezen uit een heel grote collectie jaren 70 kleding voor een spetternd discofeest. Voor jaren 70 kleding online zit je dus helemaal goed op deze feestkleding site voor jong en oud. Koop daarom hier voor een habbekrats de leukste jaren 70 kleding.