Toffe Fifties kleding

Top categorieën Alles tonen
Filter
Retro Go Go jurkje Marije
Sale

Retro Go Go jurkje Marije

€23,93 €21,75
Peace Hippie pakje
Sale

Peace Hippie pakje

€36,47 €33,15
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Hippie jurk Psychodelic
Sale

Hippie jurk Psychodelic

€36,30 €31,20
Blauwe disco heren blouse
Sale

Blauwe disco heren blouse

€15,00 €12,50
Groovy Hippie Shirt
Sale

Groovy Hippie Shirt

€21,78 €19,80

Feestkleding uit de jaren 50 Rock & Roll viert hoogtij

Leuke jaren 50 kleding voor het vieren van een nostalgisch feestje. Vrouwen in lange rokken met bloemetjes motief en de mannen in iets te nette pakken met grote kragen. Opblaasbare gitaar erbij en het karaoken van Elvis Presley kan beginnen.
Het is natuurlijk al een hele tijd terug die jaren 50, maar het is nog altijd een zeer populiar thema voor feesten. Ben nu ook eerlijk. Het is natuurlijk ook een leuke thema met al die kleurrijke jaren 50 kleding. Veel mensen halen de jaren 50 en het hippie tijdperk door elkaar. Dit is niet juist aangezien de hippietijd midden in de jaren 60 plaatsvond. Voor een echt hippie feest zul je dus op zoek moeten gaan in onze collectie hippiekleding of jaren 60 kleding. De jaren 50 kleding omvat voornamelijk retro kleding. Deze kledinglijn zie je ook steeds vaker terug komen in het dagelijkse leven. Niet alleen in de kleding maar ook in alledaagse producten. Producenten proberen zo een unieke twist te geven aan een bestaand product dat ze in een nieuw retro jasje op de markt brengen.

Voor wie is Jaren 50 kleding eigenlijk?

De kleding uit de jaren 50 is niet alleen voor dames. Veel mensen denken dat alleen de vrouw dan een retro bolletjes rok of jurk kunnen dragen. Er zijn ook verschillende pakken voor heren die typerend zijn voor de jaren 50. Neem maar eens snel een kijkje tussen het ruime aanbod. Mocht je tussen de jaren 50 kleding niets vinden dan kun je eventueel ook eens kijken naar de jaren 60 kleding. Deze is iets anders maar dat kan vast wel volstaan als jouw jaren 50 kleding.