Warme uilenmutsen voor jong en oud!

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Uilenmuts
Uilenmuts
Niet op voorraad
€10,95

Leuke uilenmuts kopen voor de carnaval? Wij hebben een leuke variant op onze website staan. Deze uilenmuts houdt jou oren lekker warm! Omdat er dus lange slierten aanvast zitten, je zou ze zelf kunnen vast maken in een knup zodat deze nog dichter op je hoofd zit en daardoor nog iets meer warmte geeft. Deze muts is natuurlijk handig tijdens de Carnaval want tijdens deze dagen kan het soms nog wel eens heel koud zijn. Naast de biertjes en de verwarmde kroegen houdt deze uilenmuts jou dan ook warm. 

 

Uilenmuts voor hem en haar

Deze uilenmuts kan zowel door de man als de vrouw gedragen worden. Voor kinderen van een iets oudere leeftijd zouden ze ook moeten passen. U kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen. De uilenmuts is van een lekkere stof gemaakt. Het onderhoud van deze muts is heel makkelijk. Mocht er nu een vlekje in zijn gekomen tijdens het feest vieren probeer deze dan eerst op de hand te wassen. Mocht dit niet baten kijk dan op het was label voor meer informatie. Mocht u deze niet meer hebben omdat u deze uit de muts heeft geknipt omdat deze jeukte? Geen probleem, wederom even contact met ons zoeken en wij zullen het dan bij onze leverancier uitzoeken. Naast de uilenmuts hebben we ook nog andere leuke feestartikelen in dit thema. Zo hebben we mooie uilenpakken maar ook een uilenmasker behoort tot de mogelijkheden. Kijk daarom gerust rond en laat je inspireren. 

 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Wilt u met ons in contact komen dan kan dat op verschillende manieren. Zo kunt u ons telefonische bereiken op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 tot 16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 bereikbaar. U kunt ons ook een mailtje, whatsapp bericht of via de live chat met ons in contact komen. Dus voor vragen over een uilenmuts staan wij voor u klaar.