Grappige en fleurige uilen oren

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

Uilen oren kopen? Bekijk ze eens op onze website. We hebben een leuke set die door middel van een diadeem een leuk effect geeft. Je krijgt er zelfs een staart bij. Deze kun je makkelijk door de riem doen van je broek. Hierdoor ben je in een keer al een beetje uil. Het is altijd handig om te hebben die uilen oren, want ben je niet zo van verkleden en schminken dan zijn deze uilen oren een goede oplossing. Je hebt ze makkelijk op je kop maar je hebt ze ook weer net zo makkelijk van je kop. Je kunt ze ook vaker gebruiken dan je denkt. Want tijdens een dieren themafeest komen ze zeker van pas. Maar ook tijdens de carnaval is het een leuk item om in je verkleedkist te hebben. Maar ook tijdens de Halloween kun je deze uilen oren gebruiken. Je zou jezelf of je kind als uil op pad kunnen sturen waardoor hij of zij zijn snoepemmer flink kan vullen in de buurt.

 

Leuke uilen items bij e-Carnavalskleding.nl

Naast de uilen oren hebben we ook nog andere producten die het onderwerp uil hebben. Zo hebben we super mooie uilenmaskers waarmee je geen schmink hoeft te gebruiken want iedereen zal direct herkennen welk dier jij bent. Ook een Uilenmuts behoort tot de mogelijkheden want als je een feestje tijdens de koude maanden hebt dan is dit wel een fijn item om te hebben. Ben je echt helemaal uilen fan? Dan hebben we ook nog uilenpakken. Voor jong en oud hebben we genoeg keuze dus laat je inspireren. Mocht je iets zoeken maar niet een twee drie tegen komen neem dan even contact met ons op en we zullen samen met onze uilen oren jou item gaan zoeken. 

 

Klantenservice

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Telefonische, per mail, whatsapp en de live chat. We zullen u zo snel mogelijk te woord staan mocht u ons een bericht achter laten. Heeft u een dringende vraag dan is de telefoon de snelste oplossing. Dus voor vragen over uilen oren kunnen wij u zeker helpen.