Op zoek naar een tijger hoofd?

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

Ga jij als tijger verkleed deze carnaval en zoek je nog een tijger hoofd? Dan hebben wij leuke varianten voor jou. Kijk gerust rond en bij vragen staat onze klantenservice voor u klaar. 

 

Tijger hoofd voor een mooi effect

Houdt u niet zo van schmink maar wilt u er toch mooi uit zien? Dan zijn deze tijger hoofden de perfecte oplossing. Je bent dan vanuit elk aanzicht een echte tijger. We hebben meerdere keuzes maar we zullen er nu een even uithalen. Deze mooie rubberen tijger hoofd is aan de buitenzijde bedekt met haar. Hierdoor wordt er een mooi effect gecreeërd. Het masker is makkelijk in gebruik en zet je zo op je kop. De haren hebben verschillende soorten kleuren zodat het echte tijger gevoel naar boven komt als men jou in de ogen aan kijkt. De gezichtsuitdrukking van het tijger hoofd is best boos. Hij heeft grote ogen en zijn mond staat open om zo in de aanval te gaan. 

 

Bijkomende Tijger producten

Naast het tijgerhoofd hebben we nog vele andere producten die met dit thema te maken hebben. Ga jij naar een dieren thema feest? Dan hebben we leuke tijger diadeem of tijger oren om op te zetten. Hierdoor ga je niet helemaal verkleed maar doe je wel leuk mee met de dress-code. Maar ook voor onze koude tijgers hebben we leuke accessoires. Wat dacht je van de tijger handschoenen? Hiermee hou jij je grote poten lekker warm en kun je tijdens de koude maanden gewoon tijgertje blijven spelen. Al deze items vindt je onder het thema Tijgerpak. Dit is de hoofdcategorie op onze website. Hieronder vindt je alle tijger spullen die wij verkopen. Heeft u vragen over bepaalde items dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Dus een vraag over een tijger hoofd kunt u gerust stellen.