Leuke matador hoedjes voor bij een stierenvechter kostuum

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Ga jij deze carnaval verkleed als Spaanse stierenvechter en zoek je nog een mooie matador hoed? We hebben enkele leuke matador hoeden in ons assortiment zitten voor onze klanten. Ga jij met een grote groep de optocht lopen en willen jullie allemaal het zelfde eruit zien? Vraag dan eens na over onze aantrekkelijke groepskorting! Hierdoor kun jij misschien met de hele groep weer een paar extra drankjes drinken tijdens de carnaval!

Matadorhoed voor de echte man

Als echte matador heb je natuurlijk een mooie matador hoed nodig. Het is een traditionele spaanse hoed, maar iedereen zal hem meteen herkennen als je hem op hebt. Deze mannen riskeren hun leven in een arena, ze proberen dan met hun rode cape de stier te verleiden om op hun af te komen rennen. Dit is een echte Spaanse traditie en is over de hele wereld bekend. Naast deze matador hoed verkopen we ook natuurlijk matador kostuums. Kijk goed bij de product omschrijving, bij sommige zit al een hoed namelijk en andere accessoires. 

Matador vs. Stier

Hierboven hebben we het al over de matador gehad. Maar deze macho man is nergens zonder zijn tegenspeler. En dat is in deze geen persoon maar een dier. De stier, een machtig sterk beest dat bekend staat om zijn stieren hoorns. Deze vlijm scherpen dingen zijn levensgevaarlijk. Deze prestigé gevechten worden altijd in een arena gehouden. Op onze website verkopen we allerlei items die bij dit thema passen. Zo hebben we stieren hoorns, stieren masker en stiervechter kostuum. Dus hoe tof zou het zijn als iemand van een grote groep in een stierenpak rond loopt en deze omsingeld is door matadoren. Iedereen die de optocht bekijkt zal zicht kostelijk amuseren. Dus ben je op zoek naar een matador hoed of andere artikelen dan ben je op het juiste adres.