Schildpad kostuums en pakken voor jong en oud

[]
Top producten in deze categorie
Producten filteren1 ProductenPagina 1 van 1
Gedragen door schildpad kostuum
Gedragen door schildpad kostuum
Niet op voorraad
€92,85

Wil jij gedragen worden in een schildpad kostuum? Bekijk ons grappige schildpad kostuum dan op onze website. Iedereen zal in een deuk liggen als jij met dit kostuum de carnaval gaat vieren. 

 

Grappig schildpad kostuum voor hem en haar

Dit grappige schildpad kostuum is in een onesize te verkrijgen. Het lijkt dus net alsog een schildpad jou op zijn nek heeft. Dit effect wordt gecreërd doormiddel van twee nep benen die de schildpad draagt. Jou eigen benen zitten dus in die van de schildpad. Je kunt dit schildpad kostuum natuurlijk ook voor andere feestjes gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een kinderfeestje dan zullen de kinderen heel hard om je lachen als jij heel langzaam de kamer komt binnen lopen met dit schildpad kostuum. 

 

Onderhoud schildpadkostuum

Heeft u een te gek feestje gehad en heeft de schildpad iets te diep in het glaasje gekeken en zijn jullie een beetje smeriug geworden? Geen probleem. De meeste kostuums zijn gewoon te wassen. Als het om een klein vlekje gaat adviseren wij om dit eerst op de hand te wassen. Kijk daarom goed in het was label van het schildpad kostuum hoe u deze het beste schoon krijgt. Mocht u dit eruit hebben geknipt omdat deze jeukte? Dan is er nog de mogelijkheid dat deze op de boordkaart staat. Twijfelt u dan kunt u ook nog altijd contact opnemen met onze klantenservice, we zullen dan bij onze leverancies uitzoeken wat het beste is. 

 

Verschillende soorten Dierenkostuums

Naast het schildpad kostuum hebben we ook nog andere dierenkostuums op onze website staan. Zo kunt u onder de categorie Dierenpak. Dus ga je met je vriendengroep op stap dan is het leuk om allemaal verschillende dieren verkleed te gaan. Zo krijg je een waar dierentuin effect! Dus zoek je een schildpad kostuum dan zit je hier aan het juiste adres.