Shaun het schaap pak voor de echte schaapjes!

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Jurk Shaun het schaap
Jurk Shaun het schaap
Op voorraad
€47,25

Ben je op zoek naar een Shaun het schaap pak? Wij hebben hem voor jou! Dit pak bestaat uit een schapen-overall en een schapen hoofddeksel. Met dit mooie Shaun het schaap pak ziet er heel mooi uit en is van kwalitatief hoge kwaliteit. Dit bekende schaap van de televisie is geliefd bij vele kinderen en ook volwassenen. 

 

Shaun het schaap pak

Dit mooie schapen pak is echt uniek. Wil je graag verkleed gaan als Shaun het schaap pak dan is dit je kans! Dit Shaun het schaap pak is een prachtig item dat je vaker aan kunt doen dan je denkt. Je kunt het met de caranval gebruiken maar ook tijdens kinderfeestjes kun jij het dragen. Naast het Shaun het schaap pak hebben we ook nog andere dierenpakken. Deze vindt je dan ook in de hoofdcategorie. Hierin vindt je een ontzettend grote keuze aan verschillende dieren. Sommige van deze pakken bevatten ook weer kleine categorieën, waaronder je dan ook weer kleine artikelen vindt. Denk dan aan een dieren diadeem bijvoorbeeld.

 

Levering en Klantenservice e-carnavalskleding.nl

Heeft u een Shaun het schaap pak of andere artikel besteld? Gefeliciteerd met uw aankoop. Heeft u voor 17.00 besteld dan heeft u het meestal de dag erna in huis. Het kan natuurlijk zijn dat het product een levertijd heeft deze staat dan aangegeven bij het product zelf en nogmaals bij het afrekenen. Heeft u een grotere order besteld met verschillende artikelen ga dan uit van levering bij het product met de langste levertijd. Bij grotere bestelling komt u trouwens misschien in aanmerking voor de aantrekkelijke groepskorting. Neem dan even contact op met onze klantenservice. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons bellen, mailen, whatsappen en u kunt met ons live chatten via de website. Dus heeft u vragen over een Shaun het schaap pak dan helpen wij u graag.