Leuke pinguin poncho speciaal voor festivals!

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

Deze leuke pinguin poncho zijn zowel voor de heren als voor de dames beschikbaar. Deze leuke pinguin poncho heeft leuke details op de poncho ziet zitten waardoor iedereen meteen ziet dat jij een feestende pinguin bent. 

 

Productinformatie pinguin poncho

Deze grappige unisex pinguin poncho is een super leuk item. Door de bekende kenmerken zal iedereen meteen zien wat voor dier jij bent. Zo zit er een grappig rood strikje bij je nek, hier zitten ook twee koorden waardoor jij de poncho fijn straks om je kopje kunt trekken. Op de capuchon van de poncho zitten twee ogen en een leuke gele snavel. Op het witte gedeelte aan de voorzijde van de pinguin poncho zitten ook nog een klein zak waarmee je met beide handen in kunt. Naast grappige pinguin poncho hebben we ook nog andere dieren waarmee jij zeker hoge ogen gooit. 

 

Andere grappige dieren poncho's

Naast de pinguin poncho hebben we ook nog andere dieren poncho's. Wat dacht je van de Luipaard variant. Of de leuke regenponcho Koe of Eend. En zo hebben we er nog veel meer. Dus ga jij met een vriendengroep of vriendinnengroep naar een festival toe en willen jullie voor de zekerheid een leuke dierenponcho meenemen dan kunnen wij u zeker helpen. 

 

Bijkomende pinguin artikelen

Naast de pinguin poncho hebben we ook nog andere spullen die u kunt gebruiken als u graag als pinguin verkleed gaat. Zo hebben we een leuk pinguin masker maar ook een pinguin muts als jij koude oren krijgt. En voor de echte liefhebbers verkopen we ook nog pinguinpakken. Voor jong en oud hebben wij hierin voldoende keuze. Dus voor een pinguin poncho of andere artikelen bent u hier aan het juiste adres.