Leuke pinguin mutsen voor themafeestjes!

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Pinguinmuts
Pinguinmuts
Op voorraad
€10,95

Pinguin muts voor jou zoon of dochter kopen? Wij hebben hem bij ons de website staan! Deze grappige muts is voor zien van twee lange slierten met zwarten bollen er aan vast. De pinguin muts heeft ze bekende kleuren van een pinguin, zwart en wit. Deze pinguin heeft ook een leuke oranje neusje op de muts. 

 

Pinguin muts

Wil jij een leuke pinguin muts kopen? Dan kunnen wij jou zeker helpen. We hebben er een op onze website staan. Deze is zeker handig als jij carnaval gaat vieren. Want tijdens deze periode kan het nog wel eens aardig koud zijn! De lange lappen aan de zijkant vallen dan lekker over je oren heen zodat jij een warm hoofd hebt. Naast de leuke pinguin muts hebben we ook nog andere feestartikelen die bij dit thema horen. Zo hebben we een leuke pinguin poncho. Maar ook een pinguin masker voor de liefhebbers. Ben jij nu echt helemaal pinguin gek? Neem dan eens een kijkje tussen de pinguinpakken. Je hebt hierbij een grote keuze. Van hele goedkope varianten tot wat duurdere. Maar ook voor de kids onder ons hebben we voldoende keuze! Mocht je er niet uitkomen neem dan contact op met onze klantenservice. Ook als je met een grote groep wilt bestellen kunnen wij jou wellicht wel helpen met wat groepskorting! U krijgt al gratis verzending boven de €75,-.

 

Klantenservice e-Carnvalskleding.nl

Heeft u vragen over een pinguin muts of ander artikel? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken, zo kunt u ons mailen naar [email protected] Maar u kunt ons ook een whatsapp bericht sturen. Telefonische zijn wij op werkdagen te bereiken van 9.30-12.30 en 13.30-16.30. Op vrijdagen zijn wij tot 12.30 telefonische te bereiken. Dus heeft u vragen over de pinguin muts dan helpen wij u graag.