Leuke olifantenmaskers voor dieren verkleedfeesten

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Als je een olifantenmasker nodig hebt dan zijn er verschillende opties waarmee jij naar het feest toe kunt gaan. Om je een duidelijk beeld te geven tussen de verschillen die wij aanbieden en het gebruiksgemak geven wij je middels deze informatie meer uitleg over deze olifantenmaskers zodat jij een goed besluit kunt nemen over het juist type olifantenmasker.


Welke verschillende olifanten maskers zijn er te koop?

Bij veel van deze dierenmaskers horen natuurlijk ook de olifanten. Daarom hebben wij een mooie selectie samengesteld met verschillende soorten olifantenmaskers die je kunt kopen. De goedkopere maskers zijn vaak gemaakt van plastic. Deze zijn bedoeld om 1 of een paar keer te gebruiken. Daarna zullen dit type olifant maskers de beste tijd wel gehad hebben. Dit is natuurlijk ook erg afhankelijk hoe jij met het product om zult gaan. Daarbij zijn er ook olifanten maskers van latex. Deze gaan erg lang mee en deze kun je dan ook meer dan 100 keer gebruiken. Vooral bij voorstellingen van theaters en toneelverenigingen zie je deze olifanten maskers vaak terug komen. 


Wat hoort er bij een olifantenmasker?

Als je een mooi olifantenmasker wilt kopen dan kun je er nog tal van andere items bij kopen. Veel van onze klanten die een olifantenmasker kopen bestellen er ook een compleet olifantenpak bij. Deze heb je net als de maskers ook weer in verschillende kwaliteiten. Kijk maar eens rond tussen deze geweldige pakken om bijvoorbeeld dombo na te doen. Iedereen denkt altijd dat je als olifant lief bent maar eigenlijk zijn het best gevaarlijke dieren. Door het zware gewicht kan een olifant erg gevaarlijk zijn en alles kapot maken. Tussen deze dierenpakken is het daarom nog even kiezen welk dier jij graag wilt worden.


Levertijd van producten

Wil jij een olifantenmasker kopen, dan wil je ook weten wanneer jij deze binnen zult hebben. Daarom hebben wij bij ieder product een levertijd staan. Van deze dag kun je voor 99% uitgaan. Mocht je de bestelling sneller nodig hebben dan raden wij je aan om even te bellen of te chatten. Wij gaan dan kijken of wij jou sneller kunnen helpen aan een mooi olifantenmasker.