Grappige opblaaskrokodillen voor bij tropische temperaturen!

[]
Populair in deze categorie
Producten filteren0 ProductenPagina 1 van 1

Heeft u een opblaaskrokodil nodig dan bent u bij e-carnavalskleding.nl aan het goed adres. Leuke nep dieren voor een mooie prijs. Kijk ook eens naar de kostuums die passen bij dit item. Als u een bijpassend carnavalspak heeft gevonden dan past dit item er goed bij.

Opblaaskrokodil aanschaffen

Koopt u bij ons een mooie opblaasbare nep krokodil dan is die bijna niet van de echte te onderscheiden. Het nep dier dat wij verkopen, kunt u handig opblazen met een ballonnenpomp of ander pompje. Het item dat wij verkopen is 145 cm lang en leverbaar in de kleur groen met zwart. Op de bovenkant van het groene dier zitten twee handvatten. Handig voor het vasthouden van het accessoire. Om een beetje indruk te maken, zitten de ogen er iets boven op.

Opblaaskrokodil voor een party

Bij een Hawaii feestje kan de opblaaskrokodil niet ontbreken. Mooi accessoire om de ruimte waarin het feest wordt gehouden aan te kleden. Het is ook een grappig item voor uw zoontje of dochter om te gebruiken in het zwembad. Zij kunnen er heerlijk op gaan liggen en zich vasthouden aan de doorzichtige beugels die op het dier zijn bevestigd. Heeft u een themafeest met het Thema Afrika en koopt u safari kleding dan mag ook dit leuke beestje niet ontbreken. Het maakt de outfit helemaal af. Heel origineel is het ook om een krokodillen kostuum te kopen met dit foute nep beest. Waant u zich in deze omgeving en laat u zich verrassen in tropische sferen.

Vragen over de opblaaskrokodil?

Heeft u vragen over de opblaaskrokodil dat neemt u telefonisch contact met ons op. De klantenservice is op werkdagen te bereiken onder nummer 077-8200208. Heeft u geen tijd om te bellen dan kunt u een mail sturen naar [email protected]. Ook via de chat zijn wij te bereiken. Heeft u een groot aantal opblaaskrokodillen voor een groepsbestelling nodig dan ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting op de opblaasbare krokodil.