Warme berenmutsen voor koude avonden!

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Berenmuts
Berenmuts
Niet op voorraad
€10,95

Deze lekkere warme bruine berenmuts is een leuk item voor meerdere feesten! De berenmuts is voorien van lange stukken stof waar aan het uit einde een mooie bruine bol zit. Door deze lange stukken zijn jou oren heerlijk verwarmd als jij met de carnaval buiten een biertje staat te drinken. Je kunt de lange stukken ook knopen waardoor de berenmuts extra stevig op je kop vast zit. De berenmuts is voorzien van een leuk berengezicht op de muts zelf. De neus en ogen zijn duidelijk zichtbaar door middel van een hard plastic neus en ogen. Aan de muts zitten ook twee oren vast voor een extra leuk effect. De binnenzijde van de muts is voorzien van een witte afwerking. 

Meerdere beren artikelen

Ben je nu op zoek naar andere beren spullen zoals berenmutsen? Geen enkel probleem, zo verkopen we ook hele berenpakken in ons assortiment. Of zoekt u wellicht beren oren voor een gezellig dierenfeestje? Of wilt u misschien met de Halloween de kinderen laten schrikken die bij u snoep komen halen, dan hebben wij verschillende soorten enge berenmaskers voor jong en oud. We hebben dus een groot aanbod in meerdere beren items. Mocht u een dierenfeest houden of kinderfeestje geven waarbij het thema dieren is? We verkopen van bijna elk dier wel een leuk item. Bent u op zoek naar een specifiek artikel en vindt u het niet op onze site dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Klantenservice e-Carnavalskleding.nl

Heeft u vragen over de desbetreffende artikelen dan kunt ons deze gerust stellen. We zijn telefonische bereikbaar op werkdagen van 9.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30. Op vrijdagen kunt ons tot 12.30 bereiken. U kunt ons natuurlijk ook een mailtje of whatsapp bericht sturen. Dus voor een berenmuts bent u op de juiste site.