Sprookjes kostuums en fantasie kleding

Top categorieën Alles tonen
Filter
Heksen pak kind goedkoop
Sale

Heksen pak kind goedkoop

€21,78 €19,80
Feestkleding: Roodkapje
Sale

Feestkleding: Roodkapje

€29,05 €24,95
Vampier prinses pak kind
Sale

Vampier prinses pak kind

€36,47 €33,15
Harry Potter kostuum
Bekijk video

Kinderkleding sprookjes en fantasie kostuums voor kinderen

Wil je een Roodkapjes jurkje of een Peter Pan kostuum, wandel dan maar eens door dit sprookjebos vol met grappige sprookejskostuums voor kinderen. Schrik niet als je de boze heks of een echte tovenaar tegen komt. Wees op je hoede voor kabouters met hun kaboutermutsjes. Je hebt geluk als je Robin Hood tegenkomt en pech als Spiderman je in de haren vliegt. Veel plezier in dit spannende sprookjesbos.

Sprookjespakjes voor jongens en meisjes

Alle kinderen zijn bekend met de sprookjes en fabeltjes van de gebroeders Grimm. Wie kent ze immers niet, de geweldige sprookjes van Hans en Grietje, de boze wolf en de zeven geitjes of Sneeuwwitje met de zeven dwergen. Bestsellers zijn het deze schitterende verhalen die bij iedereen tot de verbeelding spreken. Niet voor niets dat de kinderkleding uit die sprookjes ook een hype is voor kinder carnavalskleding en kinder feestkleding. Hier vind je ze allemaal, de heksenjurkjes coor kinderen, de boze wolfpakjes voor jongens en Sneeuwwitjejurkjes voor meisjes, kleuters zijn haar zeven dwergen in kinder kabouterpakjes met puntmutsjes en natuurlijk de het kinder prinsen kostuum voor de Prins op het Witte Paard. Vergeet Merlijn de Tovenaar die ook in kinder uitvoering te krijgen is met zijn lange tovenaarsbaard en toverstafje voor kinderen. De elfenjurkjes voor meisjes, de groene elfenpakjes voor jongens, voor alle kinderen elfenpakjes dus. Wat dacht je van een blauw feeënjurkje of een roze feeënpakje voor kinderen? Is je dochtertje liever zeemeermin in een schattig zeemeerminjurkje dan vind je die ook hier. Iets gemener is het Gelaarsde Katpakjes voor kinderen, Maar ook dat is heel erg leuk. Kortom het lijkt wel alsof je door het sprookjesbos loopt op deze prachtige kinder sprookjes feestkleding site. Iet minder sprookjesbos maar wel een snoezig plaatje is het Pipi Langkous jurkje voor meisjes met de bekende Pippi pruik met lange rode vlechten.

Sprookjeskleding voor kinderen, het lijkt wel een sprookjesboekje

De tegenstellingen in sprookjes zijn meestal groot. Het is bijna altijd een spel tussen goed en slecht, waarbij niet altijd het goede wint. Wie kent niet de spreuk: En ze leefden nog lang en gelukkig. ook daarom zijn sprookjes zo geliefd bij kinderen. Fabeltjes en sprookjes kunnen nog zo eng zijn maar het loopt bijna altijd goed af. Veel romantische films zijn rechtstreeks ontleend aan de oude sprookjes en vertellingen. Wie zelf op wil treden in een van zo'n sprookje vindt hier de bekende kinder Sneeuwwitjes jurkjes, De kindermutsen van de Zeven Dwergen en boze Wolf pakjes voor kinderen. Zie je voor de kinderen liever Peter Pan, dan is die ook van de partij, hij woont naast Robin Hoods zoontje in zijn prachtige Robin Hoodpakje voor jongens en prachtige Robin Hood jurkjes voor meisjes dit sprookjesbos van Hollle Bolle Gijs vol met sprookjes feestkleding. Met een beetje mazzel kom je ook nog Roodkapjes tegen in een prachtig rood Roodkapjes jurkje met rode capuchon en rode mantel voor kinderen.

Maak je eigen sprookjesbos met kinderen in de hoofdrol

Steeds vaker zien we dat kinderen een verjaardagsfeestje willen rond een bepaald thema. De vriendjes en vriendinnetjes komen dan verkleed met een feestelijk kinder sprookjes kostuum rond het  thema sprookjesbos. Sprookjes zijn super geschikt voor zo'n grappig kinderpartijtje. Maak van je tuin of kamer een sprookjesbos met de kinderen als levende sprookjes of fabeltjesfiguren. Stel je eens voor hoe leuk dit voor een kinderpartijtje is. Robin Hood in een sprookjes pakje die limonade drinkt met Peter Pan in een groen Peter Pan pakje. Sneeuwwitje in een prachtige Sneeuwwitje jurkje voor kinderen met rood en geel en natuurliik een prachtige Sneeuwwitje pruik op haar hoofdje in een giebelgesprek met Roodkapje met haar rode Roodkapje manteltje voor kinderen en in de jongenscorner zit de buurjongen als trotse Prins op het Witte Paard in een mooi prinsenpakje in debat met de Boze Wolf compleet met wolvenpakje en wolvenstaart. Het feestvarkentje is voor de gelegenheid zelf ook in zijn roze feestvarkenspakje verkleed met uiteraard een verjaardagskroontje op zijn feestvarkens koppie.