Prinsenkostuums en koningsmantels voor jongens

Top categorieën Alles tonen
Filter
Prinses Amalia jurk
Sale

Prinses Amalia jurk

€24,20 €20,80

Konings pakken en prinsen kostuums voor jongens

Mooie prinsen pakjes en koningsmantels voor kinderen. Speel je eigen koninkrijk met deze mooie kostuumpjes voor kinderen. Neem er een mooie gouden kroon bij en maak je zusje een prinses en je speelt zo samen koning Willen Alexander en koninging Maxima.

Prachtige koningspakjes en prinsen kostuums voor jongens

Speciaal voor jongens tref je hier een grote collectie koningspakken en prinsenkostuums aan. Deze prinsenpakjes zijn er al voor heel jonge kinderen. Er zijn baby prinsenpakjes maar ook baby koningsmanteltjes. Voor peuters en kleuters zijn er de schattige blauwe prinsen pakjes. Voor de wat opgeschoten jongens vind je hier de wat stoerdere prinsenpakken voor kinderen. Zoekt jouw kind het hogerop dan kun je de koningspakken voor jongens kiezen. Koningspakken zijn er in diverse soorten. Er zijn koningspakken met een rode koningsmantel met een hermelijnen koningsmantel kraag. Die lijken net echt. Wil je een buitenlands koningspak voor je zoontje, kijk dan een bij de prachtige Arabische koningspakken of zeker zo vet, de Russische koningskostuums voor kinderen. Je mag dit ook best een Tsarenpak voor jongens noemen. Geen koningspakje voor kinderen is compleet zonder een prachtige gouden koningskroon of een koningskroontje met goud en rode fluweel. Een konings scepter in de hand en je kunt zo gaan regeren over het kinderrijk.

Kinderen zijn gek op koning en prinsje spelen

Kinderen zijn gek op het spelen van adelijke feestjes. Welk kind wil niet een keer een prinsje zijn of leuker nog, koninkje spelen. je als kind lekker laten verwennen en even danken dat je het voor het zeggen hebt. Op deze koninklijke kleding feestsite vind je heel veel grappige koningspakken voor jongens. Daarnaast zijn er zelfs voor de allerkleinsten super leuke prinsenpakjes met een prinsenmuts te vinden in deze koningskleding winkel. Koningen uit de sprookjes van 1001 nachten of een Russische koning met een bontmuts, kies maar uit, ze zijn er allemaal. Wat dacht je van een ridder koningspak. Het Koning Arthur kostuumpje voor jongens is daarvoor heel geschikt.

Kinderpartijtje, nodig de Koninklijke Familie uit.

Stel je voor, je organiseert een kinder verjaardagsfeestje rond het thema koningen en prinsen. Alle vriendjes en vriendinnetjes komen dan verkleed als kinder koning in een leuk kinder koningspakje of als prinsje in een blauw prinsenpakje. De meisjes zijn schattig verkleed tot snoezige prinsesjes in roze prinsessenjurkjes of blauwe feeënjurkjes die veel op prinsessenjurkjes lijken. Uiteraard eten de kinderen van gouden bordjes hun koninklijke chips en koninklijke frietjes, De limonade stroomt rijkelijk. Je kunt met de kinderen een koninklijk huwelijk naspelen. Een prinsesje in haar snoezige prinses jurkje met sluier trouwt dan met bijvoorbeeld het buurjongetje in het prachtige koning Arthur kostuum voor jongetjes. Wedden dat dit een onvergetelijk en koninklijk kinderpartijtje wordt.