Hippie pakjes en hippie jurkjes voor kinderen

Hippy pakjes en hippie jurkjes voor kinderen

Leuke retro hippy pakjes en hippy jurkjes voor kinderen. Deze feestelijke Flower Power tijd kostuums voor kinderen zijn leuk en vaak te gebruiken, bij voorbeeld ok op schooldisco's en andere feesten waarbij uw kinderen kunnen dansen en springen. Kijk ook eens bij de hippie sieraden en hippy brillen elders op deze site.
 

hippie pakjes voor jongens en hippie jurkjes voor meisjes

Hippiepakjes voor kinderen kenmerken zich door de mooie felle kleuren en bloemetjes motiefjes. De hippietijd de tijd is de periode van de liefde, die tot uiting kwam in de FlowerPower bewegingen. Hippies zijn vies van de kapper en laten hun hippie pruik lang worden. Die typische hippie kapsel voor kinderen vind je nu nog volop terug bij onze kinder Hippie pruiken. In die hippie-pruik voor kinderen hoort natuurlijk ook de rode haarband met Flower-Power bloemen voor de kids. De fel gele en roze kinder soulbroeken met wijde pijpen horen ook bij de Flower Power kinderkleding stukken. De bekende peace tekens als hippie sieraden en de bekende grote hippie peace oorbellen ook voor kinderen en het legendarisch ronde John Lennon brilletje met geleurde glazen zijn de hippy iconen uit die tijd. Grappig dat hippiekleding ook te krijgen is voor kleuterts en peuters zodat de het hele hippie gezin van jong tot oud als hippie verkleed kan gaan.

Grappige kinder hippiekleding een voltreffer voor kids

Iedereen kent de roerige jaren 60 de tijd van de Provo's met hun uitdagende lange hippie haren en bont gekleurde soulbroeken met wijde pijpen. Dit is ook de tijd van kabouter Roel van Duijn in Amsterdam, toendertijd de hoofdstad van de Flower Power. De bonte Flower Power kleding periode dus. Ook de kinder hippies in hun kekke hippie pakken voor jongens en de meiden in fleurige hippie jurkjes voor meisjes met korte kinder hippie rokjes en een hippie bloemetjes in het haar. Opvallend zijn de lange haren van de hippie meisjes met bij de kinderen meestel een kinder hippie haarbandje met grote bloemen. Uiteraard hoorde daar voor de volwassen hippie ook het roken van een sticky bij. De kindertjes van de hippies waren welliswaar opvallend gekleed in hun hippie outfits voor kleine kinderen maar her roken van sticky's was er niet bij.  Provo komt van het woord provoceren. De jaren 60 en 70 zijn daarom vooral bekend als de hippie tijd die er voor heeft gezorgd dat de hippie jeugd zich heeft ontworsteld aan de strenge ouders. Woodstock concerten waar alle hippies en hippie kinderen in hun provocerende hippy-pakjes  en kinder hippy jurkjes tot laat in de nacht dansten spreken nog steeds tot de verbeelding an de inmiddels belegen hippie.

Hippie tuinfeesten voor kinderen en belegen hippies

Een hippie verjaardagsfeestje voor kinderen en volwassenen is helemaal te gek. De oluderen gaan weer terug naar de tijd van de jeugd terwijk hun kroost zich lekker uit kan leven in prahtige bonte hippie kleding oor kinderen, Gasten en vriendjes van de kinderen  worden uitgenodigd op het hippie feest komen, mooi verkleed in hippie feestkleding De kleurrijke hippie shirtjes van de jongens en hippie jurkjes van de meisjes zitten vol met fleurige Flower Power bloemmotieven die ook kinderen aan zullen spreken. Uiteraard hoort daar ook de hippie pruik voor kinderen met hippie hoofdbandje met bloemetje bij. Een opblaasbare tuba als nep muziek zorgt voor de juiste hippie sfeer. Maak het helemaal te gek door een optreden van de Beatles in hun Sergeant Pepper Beatles kostuums. wedden dat ook de kleine kinder hippies gaan begrijpen waarom pappa en mama de hippetijd zo super vonden.