Gevechtspakken voor soldaten, ninja's en meer

Top categorieën Alles tonen
Filter
Ninja pak power groen
Sale

Ninja pak power groen

€22,94 €20,85
Ninja pak power blauw
Sale

Ninja pak power blauw

€23,93 €21,75
Blauw ninja pak budget
Sale

Blauw ninja pak budget

€17,49 €15,90
Viking pak Anna
Sale

Viking pak Anna

€21,78 €19,80
Ninja pak power zwart
Sale

Ninja pak power zwart

€23,93 €21,75
Gespierde kinder duivel
Bekijk video
Ridder pak Arthur
Sale

Ridder pak Arthur

€36,30 €31,20

Stoere soldatenpakken en Ninjakostuums voor kinderen


Stoere gevechtspakken spreken jongetjes sowieso aan. Hier vind je de soldatenpakken, Ninjakostuums, Samuraivechterspakken en Seals-uitrustingen om de strijd aan te binden. Deze gevechtskostuums zijn uit te breiden met mitrailleurs, Ninja setjes, Ninja zwaarden en nog veel meer gevechtspulllen. Uiteraard alles veilig en zonder gevaar voor verwondingen. Het moet immer wel spel blijven.

Soldatenpakken en Ninja kostuums voor kinderen

Zo dit is nog eens een leuke kinderkleding afdeling. Deze virtuele klerenkast voor kinderen zit boordevol met stoere soldatenpakjes voor kinderen. Er zijn camouflagepakken voor kinderen maar ook spannende camouflage jurkjes voor de meiden. Zoek je ander gevechtpakjes voor kinderen kijk dan eens bij de Japanse Samoeraipakjes voor kinderen of de super vette Ninjapakjes voor jongens en meisjes. Zoek jet het hogerop, dan zijn er de straaljager pilotenpakken voor kinderen. Deze vette luchtmacht jumpsuits voor kinderen vol met insignes zullen zeker in de smaak vallen bij de kinderen. 

Oorlogskleding gevechtspakjes voor kinderen

Vechten hoort helaas bij de mensheid. Al in de tijd van de Grieken en Romeinen werd er door mannen en vrouwen al hevig gevochten. Ook in het verre oosten, Japan en China kon men daar wat van. De Ninja strijderspakken voor kinderen  en Samoerai strijders pakjes voor jongens vind je hier net zo goed als de Romeinse gladiatorenpakjes voor jongen en Romeinse soldatenpakken voor kids met de bekende gouden helmen. Wil je een vlucht over de oceaan, kijk dan ook eens bij de Amerikaanse burgeroorlog kostuums voor kinderen en de straaljager piloten pakken voor jongens om maar een voorbeeld te noemen. FBI-pakjes voor jongens en stoere FBI jurkjes voor meiden zullen ook zeker scoren bij de kids. Een Navy Sealpakje voor kinderen compleet mt kogelvrij vest zal indruk maken bij de vriendjes. 

Soldaatje spelen het blijft leuk in deze kinder soldatenpakjes

Organiseer een kinderfeestje of partijtje met het thema soldaatje en vechten. Uiteraard met een knipoog, want het moet natuurlijk wel gezellig blijven. Nodig de vriendjes van je zoontje of dochtertje uit in een soldatenpakje of legerjurkje voor kinderen met camouflage kleuren. Een kinder officieren uniform uit de Amerikaanse burgeroorlog kan natuurlijk ook.  Samen met de kinderen in kekke soldatenpakjes het bos in en met soldatengeweren quasi op elkaar schieten is en blijft super vet voor kinderen. Je kunt ook kiezen voor kinder combat Ninjapakjes of Ninja jurkjes voor de meiden maar dan moet je een andere japanse setting zoeken voor het kinderfeestje met kinder gevechtskleding.