Clownspakken en pipokleding voor kinderen

Clowns en Pipopakken voor kinderen

Kleurrijke clownspakken voor kinderen. Hier vind je de pipopakken in alle soorten en maten. Een leuke kleurige clownspruik erbij, Een maffe Pipobril en clownsschoenen eronder en je kunt zo op pad. Oh ja, vergeet niet te schminken.

Grappige clownspakjes geschikt voor alle kinderfeesten

Clowntjes zijn al lange tijd de grapjassen van de wereld. Op de kastelen had men al de hofnar en hofnarretjes in grappige hofnar kostuums. De hofnarren waren gekleed in een herkenbare hofnarrenpakjes met de typisiche hofnarren hoedjes met belletjes en met puntjes. Soms zag je ook leuke kinder hofnarpakjes die je nu ook nog als kinder carnavalspakje ziet. De narren waren de enige die de koningen koningin op de hak mocht nemen. De hofnarretjes in zijn maffe hofnarren kostuum was dus eigenlijk een grapjas in dienst van de koning. Naast de hofnarren had je ook nog de clowns en kinder clowns in kinder clownspakjes. Kleuter en peuter clowns zie je op allerlei manieren verkleed gaan. Er zijn heel veel verschillende clownspakken en clowns kostuums voor kinderen te zien door de geschiedenis heen. Kenmerkend aan de clowns-outfits voor de jeugd is wel dat ze altijd heel kleurrijk zijn. Clownsbroeken voor kinderen zijn altijd wijd en kinder clowns broeken zijn altijd iets tekort. De clownsjasjes voor kinderen zitten vaak vol met spuitbloemen en andere grappen om het kinder publiek te vermaken. Iets stijver dan de clownspakken voor kinderen zijn de kinder Pipo kostuums. Ook de Pipo pakken voor jongens zijn speels maar toch weer net een tikkeltje anders. Pipo's dragen vaak een Pipo puntmuts voor kids terwijls meisjes clowns juist vaak een clownshoedje met een bloem dragen. Uit Italië komen dan ook nog eens de Italiaanse kinderclowns ofwel Pierrots genoemd. De Pierrot kostuums voor kinderen zijn vaak zwart met wit geblokt in de vorm van ruitje.

Kinderen kennen Pipo de clown en Bassie en Adriaan

De bekendste clowns voor kinderen is vast en zeker Pipo de Clown en Mamaloe en indiaantje Klukkluk. Ook Bassie en Adriaan kietelen de verbeelding van kinderen en volwassenen. Niet voor niets zijn kinder clownspakken de absolute toppers onder feestkleding voor kinderen met carnaval. Clownsjurkjes voor de meisjes, clownskostuums voor de jongens en clownspakjes voor kinderen in het algemeen. Bedenk het maar voor iedereen is er wel een leuk paljassen pakje te vinden op deze kinder clowns website. Naast kinder clownspakken vind je hier ook kinder Pipo pakken. Die lijken erg veel op clowns kleding voor kids maar wijken toch net weer een beetje af. Pipo pakken hebben vaak een pipo broek en een pipo blouse met daaroverheen een bonte pipo jas allemaal geschikt voor leuke kinder clowns. Clowns-outfits zijn altijd heel schreeuwerig en met mooie clownskleuren en clownsbloemen. Een clownsjas voor jongens gaat bijna altijd vergezeld van een grote kinder clownsbril, een spuitbloem, opblaas muziek instrument en natuurlijk de veel te grote clownschoenen of clowns flapschoenen voor kinderen met veel kleuren en grappen. Een goed verklede kind clown gebruikt uiteraard speciale clowns schmink en zekere een kinder clownsneus en uiteraard een maffe kinder clownspruik om zijn clowns uitrusting voor kids compleet te maken. Kortom als je zottenpakken voor kinderen zoekt dan vind je hier een grote collectie grapjaskostuums voor de kids.

Een kinder clownsfeestje met maffe clownskostuums voor kids

Je zoontje of dochtertje is jarig en je wilt eens een ander kinder verjaardagsfeestje. Tip, nodig de vriendjes en vriendinnetjes uit met het verzoek om te komen verkleed als kinderclown. Alle jonge gasten hebben dan een kinder Pierrot pakje, een Harlekijnjurkje voor meisjes, Harlekijnspakjes voor jongens, en kinder clownsjasjes of zottenkostuum voor kinderen aan. Uiteraad heeft ieder kind ruim gebruik gemaakt van de clownsschmink zodat alle kinderen een clownesk uiterlijk hebben. Je kunt zelfs een prijs uitreiken voor het vriendje met het mafste piassen kostuum. De grootste kinder zot in zijn snoezige zottenpak voor kleuters krijgt een extra glaasje limonade spreken we af. Voor alle clowns heb je leuke kinder clowns attributen klaar liggen zodat er volop clownsgrappen kunnen worden gemaakt. Denk aan spuitbrillen, kleurige clownspruiken voor kinderen, flapperdeflap schoenen voor kinderen rode kinder clownsneuzen en tamboerijnen. We garanderen je een clownesk kinderfeestje dat bij alle goed verklede kinderclowns op de clownsparty van jouw kinderen, nog lang in het geheugen zal blijven hangen als super vette clowns party voor kinderen. .