Capes en mantels voor kinderen

Top categorieën Alles tonen
Filter
Vampier cape kind
Bekijk video
Cape vleermuis of spin
Sale

Cape vleermuis of spin

€25,00 €20,80
Baby leeuwen cape Robbe
Sale

Baby leeuwen cape Robbe

€24,20 €20,80
Dalmatiër cape kinderen
Sale

Dalmatiër cape kinderen

€24,20 €20,80

Capes en mantels voor kinderen

Snel verkleden zonder veel gedoe gaat het beste met een cape of mantel Hiet zijn voor kinderen de Halloweencapes, koningsmantels en Dracula capes. Zoek er een mooie koningskroon, Draculamasker of halloween griezel bij en je bent goedkoop helemaal verkleed.

Kinder capes voor kinder vampieren en Dracula kids

Feest capes voor kinderen zijn er in alle kindermaten. Je kent vastwel de bekende Halloween cape voor kinderen. Onder de Halloween kinder capes vind je natuurlijk de Dracula mantels voor kids, de Zombie cape met spinnenwebben en skeletmotieven voor de grotere kindeeren. Een erg enge cape voor jongens is zeker ook een vampiercape met ribben. Veel sjieker zijn de nep zijden capes voor meisjes. Fluwelen kinder capes en kinder mantels uit Venetië zie je ook vaak in combinatie met Venetiaanse kindermaskers met veertjes. Vergeet niet dat ook de kleine Sinterklaas een prachtige kinder Sinterklaas mantel draagt ook dat is een soort fluwelen cape. Batman heeft weer zijn eigen rood-blauwe Batmancape voor kinderen Met andere woorden voor ieder kinderfeestje is er wel een leuke kindercape te vinden tussen deze feestjassen en party mantels voor kinderen. Capes voor volwassenen in alle maten en kleuren zijn er natuurlijk ook.

Snel verkleden in een feestcape of mantel voor kinderen

Verkleden voor een kinderfeestje of verjaardagspartijtje is leuk. Niet ieder kind vindt het gedoe erom echter leuk. Daarom is een feestcape voor kinderen een goede oplossing. Een kinder feestmantel sla je om en je zoon of dochter is meteen goed verkleed. Daarom vind je in deze online winkel een grote collectie halloween capes voor jongens en meisjes. Hier zijn de prachtige fluwelen capes uit Venetië maar ook de Zombie cape of skeletcape voor Halloween allemaal voor de kids. Zelfs de mantel van Sinterklaas en Sherlock Holmes capes vind je hier voor kinderen. Tovenaarscapes voor kinderen die tweezijdig te dragen zijn in goud, zilver en zwart zijn super mooi. Een nep zijden kinder cape is speciaal voor de wat sjiekere kinderparty's. Kinderen die verkleed gaan met een Dracula cape, zoeken daar natuurlijke ook de Draculatandjes voor kinderen bij. Net zo goed als de kinder Zombie cape met spinnenwebben die natuurlijk niet zonder een flesje kunstbloed kan.

Een kinderfeestje met enge griezel cape voor kinderen.

Je wilt een verkleed kinderfeestje organiseren maar wilt je de ouders van de kinderen niet op kosten jagen. Wel dan is een verkleedparty met een mooie feestcape voor kinderen een goedkope uitkomst. Heb je een kinder Halloweenfeestje dan zijn de Zombie capes die je kunt krijgen als spinnenweb cape, heksencape voor kinderen of liever een enge kindere Dracula cape een uitkomst. Wil je een ruiger kinderfeestje kies dan voor de Mega Mindy kindercape , Batman kindercape of Vleermuis capes voor kinderen. Mooie Venetiaanse kindercapes en Italiaanse mantels doen het goed als je een Venetiaans carnavalsfeestje organiseert. Fluwelen kindercapes met mooie gouden stiksel en natuurlijk daarbij een prachtig Ventiaans kindermasker maken jouw feestcape voor zoon of dochter helemaal compleet. Nog luxer zijn de rode koningsmantels voor kinderen waar natuurlijk een kinder koningskroon bij hoort. Wil je verder van huis dan is een Mexicaanse poncho voor de kids wat in feite ook een bonte cape is, ook een goed idee.