Anderen feestkleding voor kinderen

Top categorieën Alles tonen
Filter
Bananen pak voor kinderen
Sale

Bananen pak voor kinderen

€19,40 €16,65
Baby panter rokje Elise
Sale

Baby panter rokje Elise

€18,15 €13,55

Feestkleding voor kinderen

In deze rubriek vind je allerlei feestkleding voor kinderen die niet meteen te plaatsen is in een van de hoofd categoriën hierboven. Dansmarietjes, Geisha jurkjes, zelfs mummiepakken zie je hier. Grasduin er eens lekker doorheen en zeker weten dat je samen met je kindje een leuk kostuumpje weet te scoren

Feestkleding uit alle landen en tradities

In deze categorie diverse kinder feestkleding vind je allerlei feestkostuums kinderen die in de andere feest rubrieken niet onder te brengen zijn of die zo schattig zijn dat we ze hier nog een keer terug laten zien. Hier vind je dus de piratenpakjes voor kinderen of de kekke zeerover jurkjes met doodskopjes voor meisjes. Maar ook de swingende Hawaiiaanse rokjes van riet voor meiden die je leuk aan kunt combineren met een frisse Hawaiiaanse kindere blousen en een Hawaiiaanse bloemenkrans die leuk is in het kinderhaar Ook de hilarische clownspakken met stippen voor kinderen, noppen en allerlei felle keuren kom je hier tegen. Voor kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes vind je hier ook de spannende kinder feestkostuums. In deze rubriek met diverse feestkleding voor kinderen zit vast wel een verkeedpakje voor jouw zoontje of dochtertje naar jouw keuze. Deze kinder feestpakjes zijn niet duur zodat je zelf ook nog wat over hebt om een pilsje van te kopen en je kids toch super verkleed zijn.

Dit is een grote collectie feestkostuums voor kids

Carnavalskleren voor kinderen zijn er in overvloed op deze site. Daarom vind je hier nog een aantal feestspullen voor kinderen die je missschien in de andere rubrieken niet ziet. Kijk maar een rond voor dat stoere ridderpak voor je zoontje of die leuke clownsjurk voor je dochtertje. De snoezige prinssessenjurk voor de kleine meid of dat sprookje van een Spaans carnavalsjurkje voor je kleine schat. Als je een specifieke kinder carnavals outfit zoekt, tik dan de naam van het kinderpakje dat je zoekt in in de zoekmachine op de site. Het moet gek lopen wil je niet meerder kinder feestkostuums die voldoen aan jouw verwachting tegen komen in deze kinder carnavalskleding winkel. Dus het feestkloffie voor je kindje dat je zoekt zit hiet vast wel ergens verstopt tussen de andere feestelijke kinderkleding voor carnaval en party's. Veel plezier bij het online shoppen.

Kijk hier voor kinder feestkleding die je elders niet vindt

Voor bruiloftsfeesten, vrijgezellenavonden jubilea op het werk, verjaardagsfeesten of gewoon een party hier vind je vast de feestspullen voor jouw kinderen die je zoekt. Vooral de kinder feestkleding is hier ruim gesorteerd. In deze categorie diverse feestkleding kinderen kom je de mooiste kinderpakjes tegen die ofwel zo uniek zijn dat ze niet onder te brengen zijn in een feestcategorie voor kinderen, of zo leuk zijn dat we ze graag 2 keer onder de aandacht van jouw kindje brengen. Kijk maar eens rond en we zullen je zoontje of dochtertje niet teleurstellen.