TV en Filmhelden carnavalskleding

Carnavalskleding tv helden en bekende personen van TV kleding

De leukste carnavalskleding tv helden zoals Popeye, Brutus en Olijfje. Anakin Skywalker van Star wars kleding en Superman kostuums vind je allemaal op deze website. De film helden en stripfiguren kostuums kun je hier gewoon kopen. Wat is er nu leuker dan de show te stelen in origineel Clown Bassie kostuum? Bekijk hier het bekendste assortiment carnavalskleding TV helden en Film helden.

Feestkleding voor filmsterren en stripfiguren

Hier zijn ze dan, de helden van TV en Film. Allerlei prachtige filmsterren kleding zie je hier voorbij komen. Filmster pakken uit oude films maar zeker ook moderne filmjurkjes. Kijk maar eens naar de wereld beroemde Marylin Monroe jurk. De lange witte jurk die opwaait boven de ondergrondse. Zie je liever superman pakken dan vind je die hier ook. Er zijn Batmanpakken voor kinderen maar ook stoere Supermanpakken voor volwassenen. Wil je wat maffers, dan is Ali G ook van de partij in zijn gele rapper Ali G trainingspak met Ali G bril. Popeye the sailorman pakken en Olijfje jurkjes zijn hier ook net zo als het kabouter Plop pak met puntmuts. Asterix en Obelix doen natuurlijk ook een duit in nhet zakje.

Prachtige carnavalskleding TV helden feestkleding voor feestjes

Moviestars spreken tot de verbeelding en zijn voor veel mensen een idool. Daarom is het zo grappig dat je hier de herkenbare filmster kleding voor feestje kunt vinden. Wel moviestar pak je ook zoekt, er zit altijd wel een geschikt bekende Nederlander BNR er kostuum tussen. Marilyn Monroe met haar witte jurk is misschien wel de meest opvallende moviestar jurk. De striphelden zijn ook goed vertegenwoordigd met hun stripfiguur kostuums of Disney pakjes. Asterix en Obelix pakken hangen hier naast Super Mario kostuums voor jong en oud.

Organiseer je eigen filmset met filmsterren

Je hebt een feest en wil een keer iets bijzonders. Wellicht is het dan een goed idee om een keer een feestje in de vorm van een filmset te organiseren. De gasten komen dan verkleed in feestkleding van hun favoriete filmster. Zeker weten dat je dan de meest bekende film kostuums voorbij ziet komen. Zelf ben je regisseur en regelt dat de Marylin Monroe jurk een liefdes relatie aangaat met Super Mario in zijn blauw rode Super Mario kostuum. Batman in zijn supermanpak kijkt gespannen toe terwijl Ali G een pittig gesprek voert met kabouter Plop in zijn kekke kabouter Plop pakje. De zeven dwergen in hun gekleurde dwergenpakjes zingen vrolijke liedjes rond de glazen kist van Sneeuwwitje. Geef toe, dat wordt een maffe film maar wel een slapstick zoveel is zeker. Carnavalskleding TV helden helpt jou bij het vinden van het juiste kostuum.