Kabouterpakken voor volwassenen

Leuke kabouter en dwergenpakjes voor volwassenen

Zoek je een leuk sprookjespakje, kijk dan zeker ook eens bij de kabouterpakken en dwergen pakjes op deze site. Kabouters en dwergen zijn misschien wel de meest bekende sprookjesfiguren. Kabouters zijn ook altijd heel behulpzame wezentjes. denk maar een aan het sprookje van Sneeuwitje met de zeven dwergen waarbij de dwergen de zorg over sneeuwwitje op zich nemen. In sprookjes leven kabouters in paddestoelen. Je kent ze wel die rode paddestoelen met witte stippen. In het sprookjesbos op de Efteling komt er ook nog eens muziek uit die paddestoelen.

Kabouterpakken kunnen niet zonder kabouterbaarden

Een mooi gekleurd kabouterpak of dwergkostuum kan natuurlijk niet zonder en fel gekleurde puntmuts en een lange witte baard. Alle kaboutermutsen die je kunt bedenken vind je op deze site. Daarnaast is er een uitgebreide collectie kabouterbaarden te vinden op deze sprookjesachtige kaboutersite.

Paddestoelenmutsen voor kabouters

Echte kabouters wonen in paddestoelen. Speciaal voor die kabouters zijn er paddestoel mutsen in rood met witte stippen zodat kabouters zich altijd thuis kunnen voelen. Dus zoek je kabouterpakken, kijk dan maar eens rond in deze kleurrijke kabouter garderobe vol met kabouterkleding.