Mooie sprookjeskleding voor een betoverend effect

verfijn zoekopdracht

Ben jij de prins op het witte paard die Sneeuwwitje doet ontwaken?

Dat kan zonder problemen want hier vind je de mooiste prinsenkostuums en Sneeuwwitje jurkjes in de categorie sprookjeskleding. Wie weet komt ook Roodkapje in haar snoezige Roodkapjesjurkje nog voorbij. Let wel op voor de boze Wolf in zijn omajurk. Voor dat je het weet verandert jouw sprookje in een nachtmerrie. 

Wie kent ze niet de sprookjes van de gebroeders Grimm 

Alle kinderen zijn opgegroeid met de sprookjes van de gebroeders Grimm. Wie kent ze niet, de sprookjes van Hans en Grietje, de wolf en de zeven geitjes of Sneeuwwitje met de zeven dwergen. Klassiekers zijn het deze prachtige vertellingen die bij jong en oud tot de verbeelding spreken. Het is niet voor niets dat de kleding uit die sprookjes ook een topper is voor carnavalskleding en feestkleding. Hier vind je ze allemaal, de heksen, de boze wolf, Sneeuwwitje, haar zeven dwergen en natuurlijk de Prins op het Witte Paard. Vergeet Merlijn de Tovenaar niet met zijn lange tovenaarsbaard en toverstafje. Kortom het lijkt wel alsof je door het sprookjesbos loopt op deze prachtige feestkleding site.
 

Boze heks of Boze Wolf of liever snoezig Sneeuwwitje

De contrasten in sprookjes zijn altijd groot. Het is altijd een spel tussen goed en kwaad, waarbij gelukkig het goede altijd wint. Wie kent niet de zin: En ze leefden nog lang en gelukkig. Mede om die reden zijn sprookjes zo geliefd bij kinderen. Ze kunnen nog zo eng zijn maar het loopt altijd goed af. Menig romantische film is rechtstreeks ontleend aan de klassieke sprookjes. Wie zelf onderdeel wil zijn van zo'n sprookje vindt hier de originele Sneeuwwitjes jurkjes, De mutsen van de zeven dwergen en verschillende boze wolf pakken. Zie je voor de kinderen liever Peter Pan, dan is die ook van de partij, hij woont naast Robin Hood in dit sprookjesbos van Hollle Bolle Gijs vol met sprookjes feestkleding.

Een thema feestje met sprookjespak, een idee?

Steeds vaker zien we dat mensen een feestje organiseren rond een bepaald thema. De gasten komen dan verkleed met een feestelijk kostuum rond het gekozen thema. Het thema sprookjespak is super geschikt voor zo'n grappig themafeest. Maak van je tuin een virtueel sprookjesbos met de gasten als levende sprookjespak figuren. Stel je eens voor hoe leuk dit ook voor een kinderpartijtje is. Robin Hood die limonade drinkt met Peter Pan. Sneeuwwitje in een hilarische discussie met Roodkapje en in de mannenhoek de Prins op het Witte Paard in debat met de Boze Wolf. Het feestvarken is er zelf ook in zijn roze feestvarkenspak met uiteraard een verjaardagskroon op zijn feest varkens koppie. Neem snel een kijkje tussen de sprookjeskleding.