Carnavals en feestkleding

Top categorieën Alles tonen
Filter
Piemelpak opblaasbaar
Bekijk video
Bierpul kostuum
Sale

Bierpul kostuum

€27,56 €25,05
Grappig Haaien pak
Sale

Grappig Haaien pak

€32,84 €29,85
Hot dog pak
Sale

Hot dog pak

€31,19 €28,35
Grappig bierfles pak
Sale

Grappig bierfles pak

€32,84 €29,85

Een grote klerenkast vol met feestkleding, te grappig om waar te zijn

Hier zijn de feestkostuums die niet goed onder te brengen zijn in één categorie of thema. Dat betekent doorgaans dat deze feestkleding buitengewoon origneel is. Het is leuk om te grasduinen in deze klerenkast vol met maffe carnavalskostuums en creatieve feestpakjes.

Feestkleding uit alle landen en tradities

In deze categorie diverse feestkleding vind je allerlei feestkostuums die in de andere feest rubrieken niet onder te brengen zijn of die zo leuk zijn dat we ze hier nog een keer terug laten komen. Hier vind je dus de piratenpakjes voor dames of de kekke zeerover jurkjes met doodskopjes. Maar ook de swingende Hawaiiaanse rokjes van riet of van stof die je leuk aan kunt kleden met een frisse Hawaiiaanse blousen en een Hawaiiaanse bloemenkrans. Ook de hilarische clownspakken met stippen, noppen en allerlei felle keuren kom je hier tegen. Voor vrijgezellenavonden en henparty's vind je hier ook de ondeugende feestkostuums die eigenlijk niet kunnen. Met andere woorden in de rubriek diverse feestkleding zit vast wel een verkeedpakje naar jouw keuze. Deze feestpakjes zijn niet duur zodat je ook nog wat over hebt om een pilsje van te kopen. 

Dit is een grote diversiteit aan feestkostuums

Carnavalskleren zijn er in overvloed op deze site. Daarom vind je hier nog een aantal feestspullen die je missschien in de andere rubrieken niet ziet. Kijk maar een rond voor dat stoere ridderpak of die leuke clown. De snoezige prinssessenjurk of dat sprookje van een carnavalsjurk. Als je een specifieke carnavals outfit zoekt, tik dan de naam van het pakje dat je zoekt in in de zoekmachine op de site. Het moet gek lopen wil je niet meerder kostuums die voldoen aan jouw verwachting tegen komen in deze carnavalskleding winkel. Dus het feestkloffie dat je zoekt zit hiet vast wel ergens verstopt tussen de andere feestelijke kleding voor carnaval en party's. Veel plezier bij het online shoppen.

Kijk hier voor feestkleding die je elders niet vindt

Voor bruiloftsfeesten, vrijgezellenavonden jubilea op het werk, personeelsfeesten of gewoon een verjaardag, hier vind je vast de feestspullen die je zoekt. Vooral de feestkleding is hier ruim gesorteerd. In deze categorie diverse feestkleding kom je de mooiste pakjes tegen die ofwel zo uniek zijn dat ze niet onder te brengen zijn in een feestcategorie, of zo leuk zijn dat we ze graag 2 keer onder jouw aandacht brengen. Kijk maar eens rond en we zullen je niet teleurstellen.