Prachtige oude Romeinenkostuums

Top categorieën Alles tonen
Filter
Spartacus pak heren
Sale

Spartacus pak heren

€11,06 €10,05
Julius Caesar kostuum
Sale

Julius Caesar kostuum

€36,30 €31,20
Romeinse God Ares kostuum
Sale

Romeinse God Ares kostuum

€38,70 €33,30
Romeinse jurk Izi
Sale

Romeinse jurk Izi

€41,15 €35,40
Julius Caesar pak
Sale

Julius Caesar pak

€31,19 €28,35
Gladiator pak Centurion
Sale

Gladiator pak Centurion

€36,47 €33,15
Romeinse Centurion jurkje
Sale

Romeinse Centurion jurkje

€31,19 €28,35

Romeinse kleding, terug naar het oude Rome in prachtige Romeinse kostuums.

Wie wil er niet een keer verkleed als Romein naar het verklede bal? Kijk hier voor de kostuums van Romeinse strijders en prachtige jurken voor Romeinse Prinsessen. Ceasarkleding of toch liever het strijdkostuum van de brute Nero, u vindt het allemaal in dit Colloseum vol met Romeinse carnavalskleding.

Welke soorten Romeinse kleding zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten Romeinse kleding. Veel mensen stoeien een beetje met het verschil tussen Romeinse kleding en Griekse kleding. Hierdoor worden er twee beschavingen door elkaar gehaald. Daarom zullen wij kort het verschil uitleggen tussen de Romeinse kleding en de Griekse kleding. Als u op zoek bent naar Romeinse kleding dan is dit kleding uit het vroegere Italië en voornamelijk uit de hoofdstad van Italië Rome. Vroeger was daar het Romeinse rijk. Enkele zeer invloedrijke personen uit deze tijd zijn Julius Ceasar en Romulus. Van beide grootheden zijn er in de collectie mooie kostuums te krijgen. Ook voor de dames van deze grootheden zijn er Romeinse dame kostuums te krijgen. Tijdens het Romeinse rijk werd er veel gevochten om land te veroveren en natuurlijk in de Arena tijdens gevechten. Daarom zitten er ook verschillende Gladiator pakken voor heren in het assortiment.
Mocht u toch op zoek zijn naar kleding uit de Griekse tijd dan komt u al snel uit bij Griekse goden kostuums zoals Zeus en Neptunus. Ook geeft het mooie Hercules kostuums. Hercules was een echte strijder in het Griekse rijk. Kijk maar eens rustug rond tussen de brede collectie Romeinse kostuums. Voor zowel dames als heren zal er wel iets leuks tussen zitten. En let op, ben je met een hele groep dan hebben wij ook groepskortingen op de Romeinse kleding.