Japanse en oosterse verkeedkleding

Top categorieën Alles tonen
Filter
Ninja pak budget
Sale

Ninja pak budget

€18,15 €16,50
Ruige ninja pak Sara
Bekijk video
Eng priester pak Paul
Sale

Eng priester pak Paul

€38,45 €34,95
Grimreaper pak goedkoop
Sale

Grimreaper pak goedkoop

€32,84 €29,85

Japanse ninja kostuums en Samuraivechters kostuums te koop

Gevechtskostuums en ninja kostuums uit het verere Japan en China hebben we hier. De bekende Ninjapakken & ninja kostuums maar ook de mooi gedetailleerde Samuraivechterskostuums liggen op de plank. Helemaal maf is de veel te dikke Sumoworstelaar. Deze Sumopakken maken dik en zijn soms opblaasbaar. Accessoires als Ninja zwaarden zijn ook op deze site verkrijgbaar. Speciaal voor u zijn deze japanse gevechtskostuums geselecteerd. Maak er een pittig Oosters feestje van en laat vooral niet met je sollen maar vecht van je af met deze feestkostuums!

Ninja kostuum online kopen

Weet jij al wat je dit jaar met carnaval gaat worden? Veel mensen gaan ieder jaar weer verkleed in een ninja kostuum. Waar voorheen de collectie ninja kostuums alleen voor heren was geeft het sinds kort ook ninja kostuums voor dames. Zo kunnen de dames ook het gevercht aan gaan met de mannelijke ninja's. Wie denk jij dat er gaat winnen? Om de ninja kostuums compleet te maken zijn er mooie ninja accessoires zoals ninja zwaarden, nunchako's en levensechte werpsterren.

Oosters kleding voor volwassenen

Heb je een themafeest in het thema Oosters? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor de hele Oosterse wereld hebben wij mooie kostuums. Zoals je net al hebt kunnen lezen is er een brede sortering aan ninja kostuums voor heren en ninja pakken voor dames. Natuurlijk is de ninja niet het enige Oosterse kostuum in de collectie. Denk bijvoorbeeld ook aan Samuraipakken, Geishajurken en kimono's of Thaise dames kostuums. Wij hebbe zelfs jurkjes voor de echte afhaal Chinezen onder ons. Je kunt het zo gek niet bedenken maar wij hebben het. Ben je al een beetje benieuwd geworden naar de collectie Oosterse feestkleding? Neem dan maar snel een kijkje in deze sortering Oosterse kostuums van Geisha pakken tot aan ninja kostuums.