Leuke ninja pakken voor echte Japanse strijders

Top categorieën Alles tonen
Filter
Ruige ninja pak Sara
Bekijk video
Ninja pak budget
Sale

Ninja pak budget

€18,15 €16,50
Ninja krijger pak Willem
Sale

Ninja krijger pak Willem

€27,56 €25,05
Japans Ninja kostuum Fuma
Sale

Japans Ninja kostuum Fuma

€33,85 €29,15

Ninja pakken kopen

Bent u voor het komende feest op zoek naar mooie ninja pakken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In onze collectie hebben wij een breed assortiment Oosterse kleding waaronder ook veel verschillende soorten ninja pakken voor dames en heren. Waar voorheen de ninja kostuums voornamelijk door de heren gedragen werden zijn er nu ook speciale ninja kostuums voor dames. Want waarom zou een dame geen echte ninja kunnen zijn? Pas daarom maar op komende carnaval. De dames ninja's kunnen ook jou verslaan met de special moves.

Waar komt de ninja vandaan?

Veel mensen gaan verkleed in een ninja pak tijdens carnaval of een Oosters thema feest. Maar waar komt de ninja nu eigenlijk vanaf? De ninja is afkomstig uit de Oosterse wereld. Een ninja is een Japanse krijger die met allerlei speciale middelen zijn doel / wil probeert te bereiken. Als je wel eens een ninjafilm hebt bekeken dan weet je pas echt hoe snel een ninja kan handelen. 

Ninja accessoires in overloed

Om je ninjapak aan te kleden heb je natuurlijk levensechte ninja accessoires nodig. Welke soorten ninja accessoires geeft het? Als eerste zijn er natuurlijk speciale ninjazwaarden in een schede. Deze geeft het in verschillende uitvoeringen. Met alleen een zwaard ben je al een ninja maar je kunt je ninja pak nog completer maken. Er zijn namelijk ook nog levensechte werpsterren en nunchacko's van plastic. Ook een paar sai zijn een must have voor iedere ninja. Een paar sai zijn hele korte steekwapens waarmee jij als ninja iedereen binnen een mum van tijd iedereen kan uitschakelen. Ga je dit jaar als gehele vriendengroep verkleed als ninja dan krijg je bij ons een leuke vrienden korting. Neem nu maar snel een kijkje tussen de ninja pakken.