Gevechtskostuum voor echte vechters

Filter
Witte blouse met ruches
Bekijk video
Piraten blouse in creme
Bekijk video
Beulspak zwarte dood
Sale

Beulspak zwarte dood

€14,50 €12,50

Gevechtspak en legerpakken voor een strijdbaar feest

Een grote collectie legerpakken en gevechtskostuum maar dan niet echt, maar om je in te verkleden. Soldatenpakken in allerlei soorten, maar ook Japanse gevechtskostuums of strijdbare Romeinenpakken zijn hier voor je weggelegd. Kijk ook even naar de heel foute Duitse legerpakken waaronder het Hanz von Klausewitz pak.

Soldatenpakken en Romeinse strijders kostuums

Door de eeuwen heen is er altijd strijd en oorlog gevoerd tussen volkeren en stammen. Om beschermd te zijn tegen geweld en om herkenbaar te zijn voor elkaar werden daarvoor speciale oorlogspakken gedragen. Wie kent ze niet, de Romeinse Gladiatorenpakken, de Middeleeuwse ridderpakken en de soldaten kostuums uit de 2e wereldoorlog. Ook Napoleon kleedde zijn soldaten in prachtige soldaten uniformen. Voor de officieren waren er de officieren uniformen vol met oorlogsonderscheidingen. In deze feestkleding winkel vind je namaak legerkledingen soldatenpakken voor je eigen nep oorlog met carnaval of ander feesten. Kijk maar eens rond in de legerpakken gaderobe vol met de moderne maar zeker ook antieke gevechtspakken en strijders kostuums uit alle tijden.

Oorlogskleding gevechtspakken door de eeuwen heen

Helaas hoort oorlog en vechten bij de mensheid. Al in de antieke tijd van de Grieken en Romeinen werd er door mannen en vrouwen hevig gevochten. De Griekse strijderspakken en Griekse strijders jurkjes vind je hier net zo goed als de Romeinse gladiatorenpakken en Romeinse soldatenpakken met de kenmerkende helmen. Viking strijderspakken en wilde barbaren kostuums vind je in de periode erna. De Ridderpakken en Musketierskostuums ook voor kinderen uit de middeleeuwen zijn ook voor je geselecteerd. wil je een stapje over zee, kijk dan ook eens bij de Amerikaanse burgeroorlog kostuums en de Japanse Samoerai vechters pakken om maar een voorbeeld te noemen. Naast de Napoleons kostuums vind je ook de Duitse leger officieren uniformen. Het Hans von Klausewitz soldatenpak en het Maarschalk Rommel uniform zal zeer herkenbaar zijn. Kortom wie vechten wil met een knipoog, vindt hier zijn legeruitrusting voor het feestje waar de nep kogels je om de oren vliegen. 

Speel het leger van Napoleon in leger uniformen

Organiseer eens een feestje rond het thema leger en oorlog. Uiteraard met een knipoog, want het moet wel gezellig blijven. Nodig je gasten uit in een legerpakje met camouflage kleuren of een officieren uniform uit de Amerikaanse burgeroorlog. Willen je gasten verder terug in de tijd dan is een Ceasar kostuum wellicht een optie. Kan hij de strijd aanbinden met de Griekse Zeus want ook een Zeus kostuum vind je in deze legerkleding winkel. Kijk maar eens tussen het ruime aanbod gevechtspakken.