Politie kleding en politiepakken voor dames en heren

Top categorieën Alles tonen
Filter
Breaking bad Hazmat pak
Sale

Breaking bad Hazmat pak

€36,47 €33,15
SWAT Politie dame
Bekijk video
Bankovervaller pak
Sale

Bankovervaller pak

€32,18 €29,25
Politie pak New York City
Sale

Politie pak New York City

€51,15 €35,90

Leuke politie pakken en politiejurkjes voor carnaval

Feestelijke politie kleding tot politieman of vrouw in politiepak of stoere swat pakken voor carnaval. Voor mannen en vrouwen zijn er de stoere politiepakken. Speciaal voor vrouwen de sexy politiejurkjes. Kijk ook eens naar de amerikaanse SWAT-pakken of de FBI politiepakken. Een NYPD politiekostuum zal zeker ook aanslaan op het feestje. Politiepakken zijn favoriuet bij ouders en kindedren. ze stralen op een of andere manier gezag uit met een knipoog. Daarbij komt dat er voor het politiepak heel veel politie accessoires te krijgen zijn.

Politiepakken voor heren

Tijdens de carnaval verkleed als stoere politie agent. Het kan allemaal bij deze feestwinkel. Het ruime aanbod feestkleding zorgt ervoor dat de keuze nog moelijk wordt. Koop nog een ruige politiebril om het pak compleet te maken. Je lijkt net een echte agent. Tijdens de carnaval zul je versteld staan van het aantal bekeuringen dat je mag uitschrijven. Nog nooit waren de mensen zo blij met een prent. Of roep ze de halt toe op te weinig drinken? En schrijf vervolgens de boete hiervoor uit.

Of zorg dat de hele vriendengroep verkleed gaat als boef op een persoon na die dan een swat pak of politiepak draagt. Dan kun jij als agent of politie de hele groep arresteren of boetes uit blijven schrijven. Er zijn zoveel mogelijk combinaties mogelijk om tijdens de carnaval succes te boeken.

De leukste politiepakken koop je natuurlijk bij deze feestwinkel. Naast de politie kun het je ook een Amerikaans tintje geven. Ga namelijk verkleed als een ruige SWAT officier en zorg ervoor dat geen enkele schurk nog kan ontsnappen. Of ga als vriendengroep en loop tijdens de carnaval een kroeg in als een echt swat-team. Je zult versteld staan van de aandacht van mede carnvallers. Kortom politiekleding is ieder jaar weer een van de best verkochte soorten carnavalskleding in Nederland maar ook België. Waarom ga jij dit jaar niet verkleed in een politiepak of andere politie kleding, denk aan swat kleding of stoere swat vesten?